Babátok megeszi a bébikajákat? 7-8 hónapos babátok miket eszik egy nap?
Figyelt kérdés
Az enyém nem akarja csak amit én csinálok neki.Mi lesz ha mennünk kell valahova?2011. jan. 8. 14:29
1/4 anonim válasza:
Az enyém megeszi mindkettőt. De ha a tiéd csak a hazait szereti, és mentek valahova, akkor elkészíted előre, és beüvegezed abba, amibe a bolti volt. Kupak rá, és kész. Mi is rendszeresen megyünk vedségségbe, ide-oda, és így csináljuk.
2/4 anonim válasza:
Próbáltál már különböző márkákat? Az én babóm ezeket szerette csak: Hipp és Kecskeméti, ritkán a rossmann-os.
3/4 anonim válasza:
A mi kisfiunk szereti mindkettőt.Az üvegesből én a Kecskemétit szoktam venni.Miket eszik? Hát..a korának megfelelő zöldségeket,gyümölcsöket.Tejpépet,vagy rizspépet.Natur joghurtot szoktam neki adni,úgy hogy gyümölcshöz keverem.Túrót,sajtot,krémtúrót(bár ezt nagyon ritkán)Most lesz 8 hónapos 12én.és még szopik.
És ha mentek valahova főzd le a kajáját,és azt tudod vinni magatokkal egy üvegben.
4/4 anonim válasza:
A kisfiam szereti a bébiételt és azt is, amit én készítek neki. Ha megyünk valahova én aventes tejtároló pohárkába rakom az ennivalóját. Az üvegesnél félek, hogy eltöröm. Az aventes műanyag, mikrózható és jól zár a teteje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!