Vett már valaki a müllerbe ilyen bébikajákat?
anyum most hozott,vett vagy 10 db-ot,de nem tudom adhatom e a fiamnak,6hónapos múlt,kb 3hete kezdtük a hozzátáplálást.
Hipp:jóéjt tejpép keksszel,ez 4hótól van,és táptej,tej...stb van benne.Mi a az a táptej?4hónapos kortól lehet ilyet adni?
Alete/hipp:tejszines spenót,ez a másik,ez is 4hótól van,ebbe teljes tej,tejszin van.És a teljes tej az mi?Úgy tudtam tejes dolgokat csak 1éves kor után lehet,nem 4hótól,vagy ezek mások?Nem lesz rá allergiás?Vagy ezekbe milyen tej/tejszin van?Adhatom neki ezeket,vagy nem?Szopizik amúgy,de tápszert is kap nagyon ritkán kiegészitésként,HA-sat,nincs érzékeny a családba,de ezt irta a doki,és ma kóstoltuk a milupa HA vaniliás rizspépet.
Hat, igen. A vedonom pont erre hivta fel a figyelmemet,hogy ne csak azt nezd,hogy hany honapos kortol adhato, hanem hogy mi van benne. A helyedben azokat, amiben teljes tej - rendes tehentej - van, meg nem adnam, es a tejszineset sem.
A taptej nem tudom, hogy mi.
Szerintem a szavatossaga biztos kibirja meg addig,amig eheti a babad.
Egyedül az Univer spenótban nincs tejszármazék: ezt eszi a tejfehérje-allergiás fiam is.
egyébként elvileg nem lehetne adni, de sokan adják ezeket. ugyanez igaz a hipp jóéjt sztracsatellás kajára is, 4 hónapos kortól van és teljes tej illetve csoki van benne. Hááát, én nem adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!