Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet januárban kezdeni az ovit?

Lehet januárban kezdeni az ovit?

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudtam, hogy igen, tegnap azt hallottam, hogy nem és hogy ez egyetemes, törvényi dolog.

Tudtok erről valamit?

Az is jó és köszönöm ha linket kapok, én is keresgélek közben, de hátha itt jön hasznos válasz:).

2013. febr. 12. 10:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves 9es, valami miatt csak most láttam a hozzászólásodat.

Igen, igazad van az összeszokást illetően, ez eddig nekem nem jutott eszembe szempontként.

Jaj, nem könnyű ez:).

Ha nem lenne ilyen jó a bölcsi, egy percig sem gondolkodnék, (vagy kicsit vagányabb lenne a lányom),hiszen ahogy fentebb is írtam, minden adott az ovihoz, csakhát kicsit féltem őt, hogy a 10- 12 gyerkre jutó két szuper gondozó néni kezei közül egy 30 fős csoportna kerüljön három éves kora előtt...

Na, szóval nem egyszerű, de azt hiszem, leginkább magamat kell "átállítanom", mert ha objektíven próbálom nézni, akkor semmi különösebb akadálya nincs a szeptemberi ovikezdésnek(fejlettség, szobatisztaság, ilyesmi).

2013. febr. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!