Most 13 hetes a lányom. Januárban szeretném kezdeni a hozzátáplálást. Kéne eltennem télre valami gyümit? VAgy jó lesz az, ami akkor lesz? Alma elvégre mindig van.
Szia!
Én kb. 5 kiló őszibarackot raktam el a lányomnak aki a napokban lesz 4 hónapos! Meg 2 kiló szilvát, de lehet, hogy abból még veszek! Hétvégén néztem az áruházakban is lehet kapni fagyasztott szilvát és őszibarackot, vagyis ha nem lenne elég hely a fagyasztotokban akkor meg lehet venni is majd télen, jóval drágább lesz, de legalább nem lesz egyhangú és ismeretlen nyárra ezek a gyümölcsök!
A második kérdésre a válasz, ha nem akarsz eltenni gyümölcsöt, akkor szerintem jó a szezonális gyümölcs is, alma főleg, a körte is a citrusokkal meg vigyázni kell nekem a védőnő mondta, de engem nem érdekel, azt is fogok adni, mert a banán hasfogó!
Az első válaszolónak is írom, de oda is bemásolom majd ugyanezt a választ!
Nagyon boldog babázást kívánok majdnem 4 hónapos anyuka!
Szia!
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy van télen is barack, amit külföldről hoznak, és nem tudjuk, hogy milyen vegyszerekkel érlelték kezelték őket, vitamin amit a természetes napfény hiányában gondolom valamilyen speciális lámpával próbálják meg megérlelni, mire a piacra vagy a boltba kerül, majdnem 5-szörös áron, azért olyan "finom és ízetlen" a spanyol eper is már szezon előtt áprilisban, mint az idényben, ezek után a babádnak add oda enni!! Jó étvágyat hozzá!!!!!
Szia!
Tegyél minél több mindent a fagyóba, az a biztos amit te raksz el, tudod milyen. Én raktam barackot, szilvát, körtét és paradicsomot leturmixolva, jégkockatartóba fagyasztva. Télen is lehet mindent kapni, de ki tudja mit honnan hoznak?
Köszönöm, aranyosak vagytok.
És milyen állapotban kell eltenni a barckot, körtét , szilvát?
EGyben, vagy hély nélkül, esetleg turmixolva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!