Volt akinek kisgyermeke még 3 éves kora után is cumizott? Mikor és hogyan szokott le?

Pont ezen gondolkodtam, hogy ha a cumit elveszem, el kéne venni a plüsst is"
Sztem nincs összefügges. Nalunk is van plüss a születese ota, es azota is, de az megmaradt, söt neha bevasarolni, ovis taskaba is viszi magaval.
Ja, es a cumitünder termeszetesen nalunk is hozott neki masnapra, a kilincsre akasztva, ahova este a cumikat tettük, egy olyan babat, amire akkoriban vagyott.
Sztem fontos azert, hogy fokozatosan szokjon hozza a gondolathoz, igy többször kerdeztük, küldjük-e mar a cumikat, vagy meg maradjon, es nem az elsö ingatag igen valaszra küldtük. Nem tudom, mennyire szamitott a leszokasban: 2 - 2.5 evesen mar elkezdtünk neki kedvet csinalni az ovihoz, mivel termeszetesen szivesen jatszott volna gyerekekkel, igy megemlitettük, hogy cumit viszont ott nem lehet (igy tajekozodtunk itt a neten). Erre tessek, az egyik ovonö lanyanak, aki pont a baratnöje lett, meg honapokig megengedett volt a cumi...
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!