Meddig normalis ha nem hizik egy gyerek?
Nalatok mennyi volt az a leghosszabb ido, amig nem hizott a gyerek?
Kislanyom 6 eves lesz hamarosan es 5 eves kora ota nem nagyon hizott, talan 40 dekat. Mindig rosszul fejlodott, mar babanak is, de ez most nagyon durva. Nem is egy nagy evo, de vannak periodusok amikor egesz jol eszik, olyankor sem hizik. Most 114 cm es szuk 17 kilo. ( neha meg ennyit sem mutat a merleg).
Masfel eves kora korul tejallergias lett, de elmeletileg 3 eves koraig kinotte, tana tudott tejes dolgokat enni, de bocitejet sosem ivott, es a tejtermekekert sem rajongott. Fogalmam sincs, h ez az allergia ha egyszer elmult, vissaterhet? Mostanaban neha mondja, h faj a pocakja, viszont errol nem tudjuk eldonteni, h csak azta akrja, h tobbet foglalkozzunk vele, mett van egy kistestvere. Amig csak o volt, minden korulotte forgott, most ugye ez oszlik, es kicsit nehezen viseli. Hasfajassaql voltunk mar dokinal, de szerinte semmi baja a gyereknek. Tervezem, h visszaviszem ezzel a nem hizassal is, de addig is kivancsi vagyok, nalatok mi volt az a leghosszabb ido amig nem hizott a gyerek. Koszonom!
Ebben a korban évente 1-3 kilót híznak!
Mivel nem egy magas gyerek, annyira nagyon sovány nem lehet!
Ez a 40 dkg nem vészes, ha alig eszik mitől hízzon?!
Gondolom mozog is sokat!
Főzz kedvére valót, amit szeret!
Sütik, péksütik, fánk, palacsinta, tészták, húsok, hasáb burgonya virslivel, hamburger fasirtból sok zöldséggel!
Lányom is nagyon válogatós, van pár kaja amit megeszik, azt csinálom neki, ha azt szereti!
Nálunk is van ez, Anya, nagyon fáj a hasam, nem kell az ebéd, de akkor meg zsarolom, ha megteszed, akkor utánna adok 1 cukorkát, fagyit, vagy csokit!
enyém még csak 3 éves, 106cm és 17 kiló. fél éve nem hízott.
szerintem is reális lehet amit az első írt, hogy évi 1-3 kiló, ha az enyémből indulok ki és a tied ugye dupla annyi idős.
de tényleg sovány lehet ezekkel a paraméterekkel, szintén az enyémhez viszonyítva, mert a fiam nem vékony, de egyáltalán nem is duci, olyan pont jó :)
bérescseppet nem próbáltad? meg van olyan vitamin is ami étvágy fokozó, de nem tudom sajnos melyik, talán b6? :S nem akarok butaságot írni, inkább az orvostól kérdezd meg
Az utolsó jót ír, Patikában kapni étvágyGerjesztőt gyerekeknek, Hugom is anno kapott, meg nem evett, csont meg bőr volt.
Na meg valami vitamint adj neki, Marslakócskák, Béres múlti vitamin .
Ha nem eszi a felvágottat nem gondd, én is van hogy csak virslit adok a gyereknek meg sajtot, vagy csak péksütit reggelire, vacsorára!
Van hogy együtt sütünk almás pitét, Meggyes pitét, különféle alakú kekszeket linzer tésztából amit ő szab ki, akkor 3 napig az a vacsi, reggeli neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!