Mennyi idős korig normális, ha egy gyerek hisz a Jézuskában?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 08:25
1/10 anonim válasza:
Szerintem általános iskola első osztályáig.
2/10 anonim válasza:
Hát barátnöm kisfia 9 éves a tesója 5. A nagyobbik még nem jelentette ki hogy nincs jézuska, habár ha szoba került volna akkor is a szülök elhallgatatták mert ott volt a tesó.
elsöben még hitt benne.
Szerintem 6-7 éves kor körül merül fel hogy nincsen, majd szép lassan jön.
3/10 anonim válasza:
Nem csak gyerekek hisznek Jézusban, hanem felnőttek is.
Én éppen nem hiszek benne, de sok ismerősöm hisz Jézus létezésében.
4/10 anonim válasza:
adig normális mig a felnötek elnem veszik ezt a hitett a gyerekektöl ,az én 2 fiam is hisz bene pedig 9,10 évesek.
5/10 anonim válasza:
Szerintem semmikor nem normális. Fiamnak soha nem mondtam ilyeneket, hogy valami kitalált dologtól kap ajándékot.
6/10 anonim válasza:
8-9 éves korig.Amúgy hiszem hogy Jézus élt.De a gyerekeimnek nem azt mondom hogy a Jézuska hozza az ajándékot,hanem hogy az Angyalka.Hisz a Megváltó meghalt.És csak Húsvétkor van feltámadás.:-) Amúgy is,most hogy nézne ki? Jön egy fiatalember,aki Jézus,és hoz ajándékokat? :-D
7/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy nem írtam körül a kérdést, de akkor felteszem egyértelműbben: szerintetek meddig normális (általános, elfogadható) az, hogy egy gyerek azt hiszi, hogy a kis Jézus teszi a fa alá az ajándékot karácsonykor?
Jézusnak mint Megváltónak semmi köze szerintem a kérdésemhez.
2012. dec. 31. 15:12
8/10 anonim válasza:
A 6 éves lányom még hisz benne. Bár néha már gyanakszik, jövőre szerintem biztos ki fog derülni, hogy mi az igazság, de most még teljesen elhitte, hogy Jézuska hozta az ajándékokat.
9/10 anonim válasza:
Az én 6 évesem is teljesen hisz benne és a mikulásban is. Igaz már kérdezgeti a dolgokat, hogy pl: hogyan tudja behozni a fát a házba, meg hogy nem potyognak le a dízszek...stb. :) Meg innen- onnan hall dolgokat....nem tudom még meddig lesz meg a "varázslat".
10/10 anonim válasza:
Szerintem ha bekerül közösségbe, inkább általánosba, akkor ott a "felvilágosult " Gyerekek úgyis mondják majd , hogy nincs Jézuska, akkor meg már kár mondani, hogy de-de van, mert utána már úgyis megtudja ,hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!