Mit csináltok esős időben délutánonként a lakásban?
Nagyon unatkozom, picim 18 hónapos jön megy a lakásban szétpakol, én meg vagy fekszem és nézem vagy eszek és nézem. Nagyon unatkozom és rengeteget eszem. Sajnos. Ráadásul egy hónapja kezdtem el fogyókúrázni, nagyon szeretnék még 10-12 kg-tól megszabadulni. De ha ilyen csúnya az idő és unatkozunk, akkor csak eszem és eszem. Sokszor hányásig. Nem tudok ellene mit tenni. Ma már sírva is fakadtam a hülyeségem miatt. Nem az első, nem a második, 4. vagy 5. alkalom az éven, hogy csak falok és falok.
Ti mivel foglalkoztok délutánonként ami eltereli a figyelmeteket?
Akkor itt tényleg nagyobb a baj. Először is magaddal kéne kibékülnöd, beszélgetni a gondjaidról, esetleg felkeresni egy szakembert, mert ezek tényleg nem normális dolgok. Itt szeretném hangsúlyozni, hogy ezt egyáltalán nem bántásból mondom, nyilván nem tehetsz róla. Csak segíteni szeretné(n)k.
Ami a mondókázást, közös játékot stb. illeti: rengeteg mondóka van a neten, videó formájában is. Vannak "mutogatósok" is. Nézz pár ilyen videót, így te magad is megtanulhatsz egyszerűbbeket, amit aztán elmondhatsz a gyerkőcnek. A legtöbb helyen szépen hangsúlyoznak, így azt is eltanulhatod, bár kezdetben nem ez a lényeg, bele fogsz jönni, hidd el!
Sokat segít, ha utánaolvasol ezeknek, keresel olyan játékokat, amikhez nem túl kicsi és te is csatlakozhatsz. Vagy énekelhetsz neki. Nem muszáj gyerekdalt, valami olyan is jó, amit te szeretsz.
Csak ne félj játszani, törődni vele. Próbáld bepótolni azt, amit te nem kaphattál meg anyukádtól!
Sok sikert és kitartást!
Utolsó vagyok.
Ha pedig alszik például, vagy egyedül játszik, akkor te (az eddigieken felül) lefoglalhatnád magad valami kézműves dologgal. Nem tudom, mennyire szereted az ilyesmit. De ezen belül végtelen a lehetőségek tárháza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!