1,5 éves gyerekkel Budapesten mit csináltok nap, mint nap?
Van egy könyvem, ami programokat ír gyerekekkel, de nyilván nem 1,5 évessel.
Gondolkoztam a Tűzoltó, rendőr és egyéb múzeumokon.
Szerintetek érdemes elmenni 1,5 éves gyerekkel hétközben?
Valószínűleg nem lenne "tömött", mint pl. a Nemzeti Múzeum, így belehetne vállalni nem? Vagy túl "kockázatos"?
Mi babamama klubba jártunk, ringatóra, játszóházba. Volt hogy csak összejártunk a többi anyukával. De volt hogy elmentünk sétálni, kirándulni a városba.
Vagy itthon főztünk-sütöttünk :)
Én a 2.5évesemmel is ezt csinálom. Mondjuk most rossz az idő, úgyhogy itthon vagyunk. Játszunk, meg miki egér játszóházát nézünk
Nem hiszem, hogy lekötné a 1,5 gyereket. Legalábbis az enyémet nem köti le az biztos, pedig már 22 hónapos.
Sétálunk, babatalikra járunk, játszóházba megyünk, múzeumba max akkor, ha valami mesével kapcsolatos.
Az én lányom halálra unja már magát a könyvtárban, a babázókon/ringatókon.
Jártunk játszóoviba is, de már az sem foglalja le.
Nem rég elvittük magunkkal a TTM-be, egy rendezvényre.
Órákat állt a szekér előtt és nézte. Nagyon tetszett neki az állandó kiállítás.
Csak nem tudom, hogy más múzeumi kiállítás érdekelné-e.
csodák palotája melletti épületben nyáron volt kisvakond kiállítás, ingyenes volt, nézd meg hátha még van vagy máshol esetleg.
óbudán a főtéren pedig van babamúzeum. szerintem más még nem nagyon neki való. de az semmiféleképpen nem jó ha a gyerektársaságot unja. lehet akkor pont azzal van a baj, hogy túl sok programot találsz ki neki, 1,5 évesen bőven elég heti 1x elmenni valahova és naponta egy órácskát sétálni-szánkózni
Nem a gyerektársaságot unja, félreértettél. HAnem az egyhangúságot.. azt unja már, hogy minden héten oda járunk.
A gyerekeket nagyon szereti.. legszívesebben egész nap köztük lenne.. szóval akár már a bölcsődébe is menne. :))
Szerencsére nem kell hetekig szoktatni sehova se. Hamar feltalálja magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!