Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves gyerekkel Budapesten...

1,5 éves gyerekkel Budapesten mit csináltok nap, mint nap?

Figyelt kérdés

Van egy könyvem, ami programokat ír gyerekekkel, de nyilván nem 1,5 évessel.

Gondolkoztam a Tűzoltó, rendőr és egyéb múzeumokon.

Szerintetek érdemes elmenni 1,5 éves gyerekkel hétközben?

Valószínűleg nem lenne "tömött", mint pl. a Nemzeti Múzeum, így belehetne vállalni nem? Vagy túl "kockázatos"?

2013. jan. 24. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi babamama klubba jártunk, ringatóra, játszóházba. Volt hogy csak összejártunk a többi anyukával. De volt hogy elmentünk sétálni, kirándulni a városba.

Vagy itthon főztünk-sütöttünk :)

Én a 2.5évesemmel is ezt csinálom. Mondjuk most rossz az idő, úgyhogy itthon vagyunk. Játszunk, meg miki egér játszóházát nézünk

2013. jan. 24. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lekötné a 1,5 gyereket. Legalábbis az enyémet nem köti le az biztos, pedig már 22 hónapos.

Sétálunk, babatalikra járunk, játszóházba megyünk, múzeumba max akkor, ha valami mesével kapcsolatos.

2013. jan. 24. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Itthon ülünk.
2013. jan. 24. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
istenem ha én Pesten laknék de jó lenne,naphosszat csatangolnánk,akár a csodák palotájában is,Budapest óriási város,hiszen főváros,nem lehet ott uncsizni..
2013. jan. 24. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy nem lehet.
2013. jan. 24. 15:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Az én lányom halálra unja már magát a könyvtárban, a babázókon/ringatókon.

Jártunk játszóoviba is, de már az sem foglalja le.

Nem rég elvittük magunkkal a TTM-be, egy rendezvényre.

Órákat állt a szekér előtt és nézte. Nagyon tetszett neki az állandó kiállítás.

Csak nem tudom, hogy más múzeumi kiállítás érdekelné-e.

2013. jan. 24. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:

csodák palotája melletti épületben nyáron volt kisvakond kiállítás, ingyenes volt, nézd meg hátha még van vagy máshol esetleg.

óbudán a főtéren pedig van babamúzeum. szerintem más még nem nagyon neki való. de az semmiféleképpen nem jó ha a gyerektársaságot unja. lehet akkor pont azzal van a baj, hogy túl sok programot találsz ki neki, 1,5 évesen bőven elég heti 1x elmenni valahova és naponta egy órácskát sétálni-szánkózni

2013. jan. 24. 17:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem a gyerektársaságot unja, félreértettél. HAnem az egyhangúságot.. azt unja már, hogy minden héten oda járunk.

A gyerekeket nagyon szereti.. legszívesebben egész nap köztük lenne.. szóval akár már a bölcsődébe is menne. :))

Szerencsére nem kell hetekig szoktatni sehova se. Hamar feltalálja magát :)

2013. jan. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!