2.5 éves gyerekkel milyen programot ajánlanátok a hétvégére Budapesten?
Tesómék tegnap a Normafánál voltak, mi pedig ma délelőtt a Városligetben. A 26 hónaposomat el sem lehetett rángatni a kacsák, majd pedig a csúszda mellől.
Illetve vasárnap de. 11-re megyünk a MÜPA-ba Amadinda családi koncertre.
Tropicarium, másfél éves kisfiam odavan érte. A Köki Terminálban pedig dinoszaurusz kiállítás van (ez ingyenes)
Bár olyan szép idő van, inkább kinti program kéne, az Állatkertnél kisgyerekkel nem tudok jobbat :)
Jó szórakozást :)
Hát, akkor már inkább Budakeszi Vadaspark vagy Veresegyházi Medvefarm. Mint írtam ma a Városligetben voltunk, és az Állatkert előtt embertelen tömeg volt, volt aki 1,5 órát állt sorba jegyért.
A Normafa a budai hegyekben van, szuper játszóterek, séta, erdő, kilátás (kicsit arrébb fogaskerekű).
A MÜPA-ban ütőskoncert lesz a Tavaszi Fesztivál keretében, kimondottan családi program.
A normafánál nincsen semmi, csak a gyönyörű táj és a friss, szmogmentes levegő. :)
Mi ma a Budai várban voltunk, siklóztunk, meg körbenéztünk, megnéztük az ottani életet. Szerintem az is egy nagyon jó program. Vagy ott van még a Margitsziget, ami szintén remek. A városliget, és persze az állatkert. :)
Ezek mind nagyon jó programok szerintem és a kicsi(k) is biztosan élvezi(k). :)
Jó szórakozást!
Helyesbítek: van a fogaskerekű (ahogy az előttem író is írta) és a libegő, kicsit távolabb tőle, de nem vészes. :)
Előző voltam.
Városliget, Margitsziget. Mi ide megyünk.
(Off. Állatkertbe mi ezért szoktunk előre vásárolt jeggyel menni, hogy ne kelljen sorba állni. Neten szoktam venni természetfilmes dvd-t és állatkerti belépő az ajándék. ;))
Mi holnap hajókirándulásra megyünk. Ez lesz a 4 éves lányom névnapi ajándéka, de remélem a kisci (14 hós) is élvezni fogja.
Óránként indul, kb 1 órás hajós városnézés, kiköt a Margit-szigeten. Ott eltöltünk egy órát játszóterezéssel, fagyizással, majd a következő járattal visszamegyünk az indulás hellyére. Asszem 9 éves kor alatt ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!