Mit csináltok ha a gyereketek nem akar oviba menni? Mit mondtok neki, miért kell minden nap menni?
semmiképp se szállj vitába vele, hogy de nem de nem.
neked az a munkahelyed menni kell
Amíg lelkileg nem ended el magadtól addig ezt fogja csinálni. Meg kell szerttetni vele az ovit. Vannak ott pajtások, sok szép játék, rengeteg újdonság. Anyának a munkahelye a cég ahol dolgozik, neked pedig az ovi a munkahelyed stb..... Sok sikert!
Nálunk van egy kislány. Másodszor jára a középsőt. Minden reggel hisztizik, és az anyja rendre szorongatja magához. És csodálkozik, hogy sír a kislány......
Nekünk is nehéz volt az eleje, szeptemberben kezdett a fiam, ráadásul rögtön egész napra ment, tehát fél 4 után mentünk érte.
Én mindig azt mondtam neki, mi is dolgozunk, te is mész dolgozóba. Lesz sok játék, sok gyerek, együtt fogtok enni, aludni, játszani. Csudajó lesz neked. Ha nagyon belelovallta magát, hogy de nem és nem, akkor témát váltottam... hétvégén elmegyünk ide, majd oda, délután játszótérre, megyek boltba, mit vegyek neked...
Az én fiam nagyon sokáig visított reggelente, amikor eljöttem két perc és abbahagyta állítólag. Most már szeret menni, itthon van betegen, de menne már.
Kitartás.
Nem mondtál utolsó hülyeséget, ez így van.
Nekem mindig azt csinálta hogy nem volt hajlandó öltözni, szorosan begubózott a takaró alá és hevesen ellenállt az öltöztetésnek.Ha már nagy nehezen sikerült a cipőt is ráadnom, onnantól nem volt gond, vidáman indult az oviba.De addig makacsúl mondogatta hogy ő márpedig nem megy.
Emiatt én konkrétan még álmában öltöztetem. Kb addigra ébred fel mire a cipőt adom rá, addig nyitva a szeme, de még félálomba van és mint aki hipnotizálva van úgy hallgat minden utasításra (nyújtsd a kezed-lábad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!