Anyukák, mit tesztek, ha a gyereketek egyik napról a másikra nem akar aludni?
szia,szerintem lehet az oka az ugymond Zsarnoksag is,mi is igy voltunk es hogy hadjon aludni szepen kozenk szokott,most rendszeresen(2.5 eves)jon hajnalban es bujik mellenk.En probaltam kifarasztani,de minel faradtabb volt annal nehezebben aludt el.Probald a levegoztetest,vagy esetleg delutan ne aludjon keson.
Az en lanyom nagyon kisajatitott maganak ugyan ilyen modszerekkel,
14 hónaposan pont nem fogja megérteni, hogy ha rosszat álmodik akkor átjöhet, meg hogy alvós maci....mindengy. egyébként sztem is lehet a fejlődési ugrás miatt, nálunk minden egyesnél megbolondult kicsit a kislányom.
nappal hogy alszik? már csak 1x? mettől meddig? lehet hogy sok neki a nappali alvás, vagy túl későn ébred belőle, lehet hogy ezzel is lehetne variálni.
köszönöm szépen a válaszokat!
nappal csak egyszer alszik, dél körül kb. 2 órát, ez egyrészt az ő döntése, nem hiányzik neki több, másrészt én sem erőltetem, úgy is ehhez kell hozzászoknia jövőre a bölcsiben, legalább azzal nem lesz baj. szerintem már simán van benne dac és erőpróbálgatás is egyébként, a "feneapofáját" :) tegnap este pl. kifejezetten hiszti volt, semmi könny, semmi baj, csak állt a kiságyban és rázta a rácsot. bementem, kivettem, elringattam, letettem, erre a hátára fordult és verte magát a matrachoz. na mondom, akkor csináld csak kisanyám, ha hisztizel nem látlak (Ranschburg módszer) és otthagytam....3 perc múlva aludt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!