Ti mit csinálnátok ilyen vészhelyzetben?
Ez nem krupp volt!!!
Az enyémnek telente 3-4 szer van kruppos köhögése, szerencsére csak köhögés, fulladásig még jutottunk, de akárhányszor előjött én még egy deka hurutot nem hallottam a köhögésben, )még csak az orra sem folyt soha, csak napokkal később) csak azt a rémisztő száraz, ugatós köhögést. Mikor ez elmúlik akkor jön a hurut, de az sem mindig és csak napokkal később.
Valószínűleg a hurut irritálta a torkát és attól köhögött ennyire, én most ugyanebben a cipőben járok, csak ugye felnőtt fejjel az ember próbál úrrá lenni a köhögésen, de néha olyan rohamokban tör rám a hurutos köhögés, hogy majd megfulladok. Ők meg még kicsik, megijednek tőle, hogy nem kapnak levegőt, csak köhög és kapkodna a levegő után, de nem tud.
Attól függetlenül hogy hurutos, a hideg levegő neki is jót tesz ilyenkor, meg visszaszorítja a nyálkahártya duzzanatot, esetleg ha bele tudsz diktálni egy korty hidegvizet.
Valószínűleg az történhetett, hogy nem tudta felköhögni a hurutot és az irritálta, de megmondom őszintén, hogy gőzöm sincs így belegondolva hogy mit csináltam volna, gondolom ösztönösen cselekedtem volna és lehet én is fejre állítottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!