Hogy lehet hogy 103 cm,16 kg-s 3 éves lányomra 4-5 vagy 5-6 éves méretű ruhák jók? Csak én találkozom ezzel a problémával?
3 éves a lányom 95 cm és 14 kg, szóval teljesen átlagos testalkatú kislány! De én sem értem a méretezést.
Van amelyikből kellene már a 104-es, pedig hol van még ahhoz a mérethez, van olyan 98-as ruhája amelyikből már kinőtt. Én úgy vásárolok, hogy ha jön ő is akkor hozzámérem, vagy viszek olyan nadrágot-pólót ami jó rá és akkor összemérem...mert sokszor a beleírt méretre nem lehet hagyatkozni. Én most úgy jártam a Tescoban, hogy megvettük a 98-as ruhát, és éppen-hogy jó rá...
Nem egyszerű a felpróbáltatás(két kicsivel csinálom, a lányom sem konfekció, súly-magasság szerint normál méret, mégis kicsi, így nagy amit veszek rá)
Egy bő napos program a ruhavásárlás, pontosabban kettő, A nap nagy, B nap a kicsivel, és fél év múlva újra. És pont ezért nem merek netről rendelni.
Fiam pont 4 éves, 109cm, 17,5kg. Teljesen jó rá az új next és tescos 4-5 éves, 110-es méretű ruhák minden tekintetben.
Használtban már én is találkoztam sokkal kisebbel, mint aminek lennie kellene.
Mi is 4-5-6 éves ruhákat hordunk már 110-116-os, sokan kérdezik a lányom, hogy milyen lesz iskolába menni várja-e már. Erre a "kicsi" közli, hogy most kezdte az ovit. :D
108 cm és 15 kg. 3 éves kislány. Szép magas növésű. Még szerencse, hogy vegyes csoportba jár, mert nem lóg ki annyira a sorból, mint sima kiscsopotba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!