Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet hogy 103 cm,16...

Hogy lehet hogy 103 cm,16 kg-s 3 éves lányomra 4-5 vagy 5-6 éves méretű ruhák jók? Csak én találkozom ezzel a problémával?

Figyelt kérdés
Nadrágban 4-5 év, felsőben 5-6 éves méret kell rá, akármilyen eddig hordott márkát is veszek (george,next,tescós stb.) Nagy lenne a súlya ehhez a magassághoz? Más ekkora gyereke milyen méretet hord?
2013. febr. 3. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 3 éves múlt pár nappal 96,5 cm és összevissza 12 kilo. Csak gumis derekú nadrágot tudok ráadni, hosszra pedig elkelne a nagyobb is. A ruhavásárlás egyik esetben sem könnyű:)
2013. febr. 3. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:

3 éves a lányom 95 cm és 14 kg, szóval teljesen átlagos testalkatú kislány! De én sem értem a méretezést.

Van amelyikből kellene már a 104-es, pedig hol van még ahhoz a mérethez, van olyan 98-as ruhája amelyikből már kinőtt. Én úgy vásárolok, hogy ha jön ő is akkor hozzámérem, vagy viszek olyan nadrágot-pólót ami jó rá és akkor összemérem...mert sokszor a beleírt méretre nem lehet hagyatkozni. Én most úgy jártam a Tescoban, hogy megvettük a 98-as ruhát, és éppen-hogy jó rá...

2013. febr. 3. 12:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű a felpróbáltatás(két kicsivel csinálom, a lányom sem konfekció, súly-magasság szerint normál méret, mégis kicsi, így nagy amit veszek rá)

Egy bő napos program a ruhavásárlás, pontosabban kettő, A nap nagy, B nap a kicsivel, és fél év múlva újra. És pont ezért nem merek netről rendelni.

2013. febr. 3. 12:28
 14/17 anonim ***** válasza:
kislányom 93cm 13kg 98-104 ruhák kellenek neki vagy 3-4 évesre valok,ha turikbol veszem.
2013. febr. 3. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Fiam pont 4 éves, 109cm, 17,5kg. Teljesen jó rá az új next és tescos 4-5 éves, 110-es méretű ruhák minden tekintetben.

Használtban már én is találkoztam sokkal kisebbel, mint aminek lennie kellene.

2013. febr. 3. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi is 4-5-6 éves ruhákat hordunk már 110-116-os, sokan kérdezik a lányom, hogy milyen lesz iskolába menni várja-e már. Erre a "kicsi" közli, hogy most kezdte az ovit. :D

108 cm és 15 kg. 3 éves kislány. Szép magas növésű. Még szerencse, hogy vegyes csoportba jár, mert nem lóg ki annyira a sorból, mint sima kiscsopotba :)

2013. febr. 3. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig nagyobb méretet kell venni a lányomnak. 3 évesen 101 cm és 17 kg volt, én sem láttam daginak egyáltalán, nem is volt az, max husisabb. Már 6 éves, most a 8-9 éves (128-134-es) ruhákat hordja. 125 cm és 22,5 kg. Nemrég együtt vettünk ruhát, ő kereste is magának a 6 éves méretet, és szegényem csodálkozott, mikor mondtam, hogy ne azt nézze, hiszen ő még nincs is 8 éves. :))
2013. febr. 3. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!