Hogy lehet hogy 103 cm,16 kg-s 3 éves lányomra 4-5 vagy 5-6 éves méretű ruhák jók? Csak én találkozom ezzel a problémával?
Azért mert súlyban és hosszban is a lányod kicsivel nagyobb, mint az átlag 3 éves gyerekek. A hossza még annyira nem is, de a súlya igen.
Az én fiam méretei is mindig meghaladták az átlagos méreteket, de nála inkább hosszban, bár súlyban se volt annyira elmaradva, így mindig fél évvel vagy 1 évvel nagyobb ruhákat hordott, mint amennyi idős volt.
Szintén zenész :)
A fiam is nagyobb az átlagnál. Ő is 4-5-6 éves cuccokat hord. Ez mind nem zavar amíg én veszem a ruháit:) De ha a korához képest kap rokonoktól tuti kicsi ...:)
Én ezt nem értem.
Kislányom most lesz 3 éves, kb. 100 cm és 14,5-15 kg, vékony testalkatú.
Neki az összes ruhája 98-104-110-es, de a 110-esek még kicsit nagyok.
Ha az évszám van beleírva, akkor pedig a 3-4 éves címkéjű ruhák jó rá, a 2-3 éves már mindenhol rövid.
Van egy-két 4-5 éves darab is, azok még lötyögősek.
Én is veszem azokat a márkákat amiket Te, de én mindig megnézem, hogy valóban akkora legyen ami bele van írva.
Ha pedig turisat veszel, sok az összement ruha, ott tök mindegy mi van a címkébe írva, azok közül sok összement már, nem számít a méretezés. (mindhárom említett márkára jellemző, hogy összemegy, főleg a next felsőkre)
Kedves utolsó értem. A tescóson kívül mondjuk Nextet meg Georget is főképp használtan veszem, de nemrég vettem újonnan is és a 3-4 éves george felső RÖVID a lányomra :((( Pedig nem is volt olcsó, na mindegy:)
A te kicsikéd akkor kicsit alacsonyabb meg súlyra is kevesebb ezekszerint ő rá azért jó a szabvány 104-es.
Érdekes egyébként a dolog mert egyébként egészen a mostani őszig mindig jó volt rá a saját mérete. Tehát nyáron 2-3 évest hordott és tavasszal is. Előtte levő télen mikor 2 éves volt akkor 18-24 hó illetve 92-98 ast hordott de inkább 92 est. Holott 2 évesen 93 cm volt és 13.7-14 kiló, nem értem én se. Ezek szerint akkor sem volt kis súlya.
Fiam 3,5éves 110cm 17kg. Hát a 110es overál szűk, és egy picit hosszú(1cm-vel) Szóval én már nem is értem. Viszont volt egy nadrágja, ami 2-3évesekre volt írva, és most nőtt bele. Széles és hosszú volt a nadrág.
Szóval én már csak úgy veszek rá ruhát, mint magamra, csak ha felveszi, és jó rá.
Hát igen csak olyan nehéz minden szituációban próbálgatni rá meg sok mindent így netről rendelek, mindegy most már tudom hogy nem lesz jó rá a 3-4 éves nyári ruhában is 5-6 évest nézek neki (ez az egész ruha) illetve ujjatlan trikóból rövidujjú felsőből is minimum 4-5 évest.
Csak nem értettem a jelenséget mert nem látom daginak vagy nem is gondoltam hogy esetleg sok lehet ez a súly, én úgy láttam hogy jó vannak nála vékonyabbak meg dagibbak és ő olyan középméret tehát elvileg rá pont hogy jó kéne legyen a szabvány:) De ezekszerint akkor nem szabvány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!