Mit tegyünk ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
Kersztlányom 9 éves és két hete migrénes fejfájástól szenved...szülei elvitték a gyerekorvohoz,aki elküldte gerincröntgenre,mert mondta a kislány,h fáj egy kicsit a háta,semmit nem találtak...elvitték egy magán orvoshoz,mivel a gyerekorvos azt mondta,h nincs más ötlete...a magán orvos azt mondta,h valószínű,h homloküreg vagy arcüreggyulladás lehet,kapott antibiotukumot és olyan orrspray-t,ami a gyulladás megszüntetését segíti elő. Vettek tőle vért is,szegénykémeg még 1x megröntgenezték az orrát,de nem találtak semmit,így nem az,amire az orvos "tippelt". A vérkép magnéziuémhiányt mutatott ki...ettől is lehet a fejfájás,de mit tegyünk,h legalább megszűnjön ez az állapot,mert szerencsétlen gyerek már két hete ettől szenved. Hozzáteszem,h a gyerekorvosához visszavitték az összes eredményt,h mondjon valamit és annyit mondott ,h migrénes fejfájás,majd elmúlik és csak nevetett...de semmit nem mondott,h mit adjunk a gyereknek ,h elmúljon,ha egyáltalán erről van szó! MOst mit tegyünk,mit adjunk a gyereknek,h legalább ne fájjon neki és egyáltalán ki mondja meg nekünk,h mi a tényleges baja a gyereknek,ha ílyen orvosok vannak a világon??!!!...Magnéziumhiányra tud valaki valami hatásosat ,amit a gyerekeknek is lehet adni? Előre is köszönök minden segítséget!2012. dec. 18. 15:04
1/4 anonim válasza:
Szegenyke,nagyon sajnalom a kislanyt,sajnos vannak ilyen "orvosok" is a vilagon,nem akarok butasagot irni,de talan gyogyszertarban tudnanak tanacsot adni,h pl.szedhetne-e a kislany a magne b6-ot,vagy mas magnezium tartalmu taplalek kiegeszitot,vagy schussler sobol is van magnezium,az is jo allitolag!keress ra a neten,hogy milyen elelmiszerekben van sok,a bananban pl azt tudom!jobbulast kivanok!
2/4 anonim válasza:
tartós fejfájást okozhat az arcüreggyulladás, vérszegénység, látászavar, és a vérnyomás probléma!
Ezeket nézesd meg belgyógyásszal.
3/4 A kérdező kommentje:
Arcüreggyulladása nincs,mert ezt vizsgálták,látása jó,oktoberben volt látásvizsgálaton, vérszegénysége sincs,a vérképe csak magnéziumhiányt mutatott ki és vérnyomása is jó,azt is mértük többször...
2012. dec. 19. 08:28
4/4 Golan Trevize válasza:
Egyszer két hétig konstans fájt a fejem, de úgy, hogy levélszámra ettem a fájdalomcsillapítót.
Voltam mindenféle kivizsgáláson, MRI-n, neurológusnál, stb.
A végén megállapították, hogy nekem fejfájásom van, ami el fog múlni.
Pár nap múlva elmúlt, azóta se volt több napig tartó fejfájásom.
Segíteni nem tudtam, de van ilyen, hogy csak úgy sokáig fáj az ember feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!