A gyerekem átveszi az ovis gyerekek viselkedését hogyan kezeljem? Már totál kiborit mert a annyira az ellentéte a személyiségének
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tehtnék én rontottam el? Nyávok nyafog minden hülyeségért,átvette egy gyerektől az oviba hogy morog és hülye fejet vág,mindent akar pedig sose volt ilyen és mikor megyek érte látom egyes gyerekeken amiket csinál,engem ez kiborit mert olyan jó gyerek volt! Persze volt hiszti,dac stb de amit most müvel az nekem sok!2013. febr. 2. 08:33
11/13 anonim válasza:
Azért csinálja mert reagálsz rá, mikor ezt csinálja nem szabad észrevenni ha nincs hatása leszokik róla.
12/13 anonim válasza:
Szia. Az enyém is 4 éves és nagyon ari gyerek, de mikor megyek érte az oviba, teljesen kiakadok, mindig veszekedve tesszük meg a hazafelé utat, pedig mindig olyan örömmel megyek érte.. néha beválik az, hogy mondom neki"kérem vissza az aranyos kisfiamat, mert te nem az vagy" és akkor egy időre visszaáll cukira! :) Próbáld ki!
13/13 A kérdező kommentje:
:D olyan jó hogy nem vagyok egyedül persze ez nem azt jelenti hogy örülök más anyuka bajának csak már azt gondoltam én vagyok az idióta! MEgpróbálom mindenképp,most a nem veszem figyelembe project van meg már ezt is csináltam hogy mondtam neki hogy te az ... Bence vagy nem pedig a másik kisfiu,ma volt az reggel hogy csak a sáros kutya miatt vitáztunk amit leejtett kiváncsian várom a délutánt,mert mi is mindeig "összeveszünk"hazafele!
2013. febr. 5. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!