Hogyan békülhetnék ki vele?
bevallom, én teljesen ledöbbentem a kérdéseden. ilyet még anya szájából nem hallottam:
"Nem segít semmibe,én meg tartsam el a gyereket 37 ezer forintból"
nem is értem, kinek kéne eltartania ha nem neked meg a párodnak? :O
nem oltogatni akarlak, de ha te így gondolkozol akkor szerintem neked nem lehet rendes, jó választ adni, azt mégse írhatjuk, hogy hát igen, anyósod márpedig adjopn nektek havi 100.000Forintot, mert neki nem feladata eltartani a gyerekedet ellentétben veled :/
Akkor én fogalmaztam meg rosszul a kérdést,mert mindenki úgy válaszol rá hogy nem érti meg hogy én ebből mit akarok kihozni.Nem kell eltartania a gyereket,arra itt vagyok én,meg van mindene.Arra akartam kilyukadni hogy miért van az hogy kivételezik?!Sztem egy nagymamának ugyanúgy szeretni kell mindhárom unokáját.Nem csak a másik kettőt.
Elakarta tőlem venni a gyereket,csak meg gondolta magát mert sokba van.Milyen ember az ilyen?
Csak a gyerekem érdekébe tenném meg ha kibékülnék vele.
De sztem ugyanúgy össze vesznénk vmin.
Remélem így már érthetőbb volt a mondókám.
Szerintem felesleges kibékülnöd vele.
Én nem veszekszek apósomékkal, mégse kapja azt az én gyerekem amit a másik 3 unoka. Már eljutottam oda, hogy nem érdekel a dolog. Amíg a másik három minden hónapban kap vmit (legyen az ruha, játék vagy bármi) addig az én gyerekem csak az ünnepeken. Nagyon ritkán kap ezeken kívül. És ez mind igaz apósomra és a sógornőimre is. Most karácsonyra pl az egyik sógornőmtől a nagyobb gyerekek telefont kaptak (mind a 3 plusz az újdonsült párja) az én gyerekem meg egy csokit sem kapott tőle.... Meg is jegyeztem neki, erre még ő sértődött meg. Hát akkor ennyi. Azt meg hogy mesélik a gyerekek, hogy mit kapnak évközben már lenyelem, szó nélkül mosolygok és örülök neki. És mindezek azért, mert mi messzebb lakunk és nem abban a városban ahol ők. Most még nem gáz, mert annyira nem érti az enyém, mert csak 3 lesz, de később félek konfliktushoz fog vezetni.
Eltiltani nem tiltanám el ha menni akar vigye az apja egy pár órára, de kibékülni nem békülnék ki vele csak ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!