Hogyan békülhetnék ki vele? :/ Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel eddig nagyon jóba voltunk,és legjobb barátok is.Egy idő után mind ketten kezdtünk többet érezni a másik iránt, és randiztunk is..Aztán beszélgettünk arról hogy megpróbáljunk e egy komoly kapcsolatot.Én nagyon szerettem volna de azt mondtam neki h nem tudom.. (amiket el mondott elötte azok miatt) Aztán össze jött egy másik lánnyal még mindig együtt vannak. És elkezdett velem ezek után bunkózni (amikor össze jött a barátnőjével) és lehord mindennek, ezt más barátnőimnek elmondja h mit gondol rólam (elég csúnyákat :S) és ezt nekem is meg mondta már..Neki kéne bocsánatot kérnie..De megpróbálok én..Mert szeretném hogy ujra nagyon jó barátok legyünk,mint nemrég..:// Remélem értettétek,de ha nem kérdezzetek. Lécci írjatok minnél több ötleteket.. 13/L és a fiú 14 éves2011. aug. 3. 15:09
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg megsértődött, mert te "nem tudom"-ot válaszoltál... Beszélj vele, kérdezd meg, hogy miért ilyen paraszt...
2/10 anonim válasza:
eleg bunko dolog ez tole,de sztem kar volt megprobalni a jarast,es ezzel elrontani a baratsagot!
azt ajanlom neked hogy ha nagyon joba vagy valakivel es 1 kicsit tobbet erzel iranta mint sima baratsagot,akkor probald meg kiverni a a fejedbol ezt a dolgot,mert nem eri meg elrontani egy rovidke jarassal az akar eletre szolo baratsagot!!
3/10 anonim válasza:
de pont az h nempróbálták meg a járást !
4/10 anonim válasza:
valószínű hogy a kor miatt.nem fogja fel a lényegét a dolgoknak
5/10 A kérdező kommentje:
De a kérdésemre is válaszoljatok már lécci.. Hogy mit mondjak neki hogy ki béküljünk...:///
2011. aug. 6. 16:12
6/10 anonim válasza:
igazából mond el mit érzel pl: nagyon sjnálom mait mondtam hisz ott nyomban nem tudok mit mondani sajnálom
7/10 A kérdező kommentje:
Hát ez már vagy 2 hete meg történt://
2011. aug. 7. 11:40
8/10 anonim válasza:
Hát nézd, ha én összevesznék vele akkor egyszer úgy igazán leülnék vele megbeszélni a dolgokat. Elmondani neki hogy nem miatta mondtál "talánt" neki. Valószínűleg magára vette (ahogy a pasik szokták), és mond meg neki, hogy megbántott azzal, hogy bunkósodik és te nem így gondoltad, legyetek újra barátok, neked szükséged van rá mint barátjára... valami ilyesmiket mondhatsz neki
9/10 A kérdező kommentje:
értem.:) nagyon köszi:))
2011. aug. 7. 12:24
10/10 anonim válasza:
azt nem egészen tudom, hogy miért ilyen, de nagyon szánalmas dolog lenne neked bocsánatot kérni tőle
undorító dolgokat csinál most veled és ezt nem kéne hagynod neki. vagy leszarnod. de semmiképp se kérj TE bocsánatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!