Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan békülhetnék ki vele?

Hogyan békülhetnék ki vele?

Figyelt kérdés
Szeretnék a kislányom miatt az anyósommal kibékülni.Összevesztünk már egy párszor,de mindig a gyerek miatt.Nem segít semmibe,én meg tartsam el a gyereket 37 ezer forintból.Nem is keresi,ritkán leviszi a párom,de hát ő is dolgozik nem tud mindig rohangálni vele.Mindig arra hivatkozik hogy azért nem jön mert mi összevagyunk veszve és kellemetlen lenne neki.Másik két fiú unokája is van,azoknak mindent megvesz,az enyémnek meg már semmit,nem is küld soha még egy csokit se a gyereknek.Szerintetek érdemes vele kibékülni vagy nem?Egyáltalán szereti a gyereket?Ha tehetném eltiltanám tőle,de nem tehetem sajnos.
2013. febr. 1. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de nem anyósodnak kellene eltartania a gyerekedet.

ha nem birjátok elviselni egymást akkor felesleges békülni. Én sem beszélek anyósommal jol megvagyok nélküle

2013. febr. 1. 13:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Úgy kezded a kérdést, hogy ki akarsz békülni az anyósoddal. Aztán az utolsó sorban már azt írod, hogy eltiltanád tőle a gyereket, ha lehetne. Érdekes.

Meg miért neki kéne a gyerek eltartásában segíteni? Se te se a párod nem dolgozik? Mert másképp hogy lenne mindössze 37 e Ft-otok? Ha egyikőtök se dolgozik akkor miben kéne segítenie?

2013. febr. 1. 13:33
 3/14 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondtam hogy ő tartsa el,de amit a másik két unoka megkap azt illene megkapnia az enyémnek is.Nem nagy dolgokról beszélek.

Igen,eltiltanám tőle,azért mert én annyira nem szívlelem a családját,de a gyerekem miatt megtenném.Hogy ne érezze a feszülséget köztünk.

2013. febr. 1. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az anyósodnak anyagilag semmiben sem kell segítenie. Ti vállaltátok a gyereket, nem az ő felelőssége. Ha összevesztetek, akkor meg pláne nem tudom, hogy mit képzelsz. Nekem úgy jön le az egész, hogy csak azért békülnél vele, hogy vegyen ajándékokat a gyereknek. Én nem békülnék az anyósommal, nem vagyok rászorulva az alamizsnájára.
2013. febr. 1. 13:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Egyetértek az utolsó válaszolóval. Nekem is az jön le, hogy a pénz miatt békülnél ki vele. Hát ne tedd! Én a nagymamámmal vesztem össze pár éve, egy nagyon egoista és gonosz ember sajnos, nem beszélek vele pedig van pénze és persze jutna belőle nekem is , a lányomnak is, de ha egyszer nem bírom elviselni akkor csak a pénz miatt nem fogok vele kibékülni.
2013. febr. 1. 13:43
 6/14 krisztivan ***** válasza:
Most komolyan a pénze miatt akarsz vele kibékülni,És majd amikor a gyereked megkérdezi,hogy miért vagy ilyen "kedves" akkor mit fogsz mondani?MIért kellene a te gyerekednek is ugyanazt megkapnia?Ezeket sosem értettem!Mi közöd van az Ő érzéseihez és a pénztárcájához?Ha Te utálod,akkor miért kell neki téged elviselnie?Ne béküljetek ki mert csak képmutatás lenne a részedről.Nekem leégne a gondolattol is az arcomról a bőr ha ezt látná rajtam a fiam.Ne haragudj,nincs hozzá több közöm,csak véleményt írtam.A döntés a Te kezedben.
2013. febr. 1. 13:47
 7/14 A kérdező kommentje:

Ez nem a pénzről szól. :)

Hanem arról hogy a gyerekem ne csak a veszekedést lássa ez miatt.csak azt is szóba hoztam hogy ő milyen.

2013. febr. 1. 13:48
 8/14 anonim ***** válasza:

anyámnak 7 unokája van de mindegyikkel egyenlően bánik egyenlően ad nekik

a kérdezőnek az a baja h a másik két unoka mindent megkap de az ö kislánya meg semmit sem

és itt nem az értéken van a hangsúly hanem h ha már van 3 unokája akkor egyenlően bánjon velük

pl ha a másiknak vesz 1-1 szelet csokit akkor a 3iknak is vegyen

de nem hiszem h a békülés eredményt hozna és eltiltani sem kell

egyszerűen ne hívd ne beszélj vele telefonon ne kérd meg semmire sem

egyszerűen tedd félre a polcra porosodni .-)

ha fontos neki az unoka akkor ö fogja keresni ha nem akkor nem

2013. febr. 1. 14:16
 9/14 anonim ***** válasza:

nálunk dettó volt a helyzet, és mi kibékültünk...látszólag...:-(

Az eredmény, hogy a 2,5 éveslányom nem akar menni hozzájuk, illetve valszeg érzi, hogy én nem bírom, és így ő sem, vagy nem tudom...

Szóval hiába akartam jót, az érzéseimen nem nagyon tudok változtatni, és a gyerekeknek erre antennájuk van sajnos...

Kicsit javult a helyzet, mióta ezt felismertem, és próbálom anyósomban a jó tulajdonságokat is felfedezni, illetve próbálom magamévá tenni, hogy a ne várjak el tőle semmit, csak annyit hogy szeresse a lányomat, mert ez a fontos. Azóta kicsit jobb...

Én sem gondoltam, hogy ez ekkora probléma lesz gyerek mellett, de igenis nagy baj, ha a gyerek körül nincs család, nincsenek minták, nincs kire támaszkodni, vagy csak palacsintát sütni a nagyival, és csak engem lát, meg a dögfáradt apját minden este.

Szóval én ezért döntöttem így, remélem neked is sikerül jól döntened...

minden jót!

2013. febr. 1. 15:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azoknak akik nem oltogatni próbáltak hanem segíteni tanácsot adni.Az ilyen kommentekre nem vagyok kíváncsi.
2013. febr. 1. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!