Hogyan békülhetnék ki vele?
Ne haragudj de nem anyósodnak kellene eltartania a gyerekedet.
ha nem birjátok elviselni egymást akkor felesleges békülni. Én sem beszélek anyósommal jol megvagyok nélküle
Nem értelek. Úgy kezded a kérdést, hogy ki akarsz békülni az anyósoddal. Aztán az utolsó sorban már azt írod, hogy eltiltanád tőle a gyereket, ha lehetne. Érdekes.
Meg miért neki kéne a gyerek eltartásában segíteni? Se te se a párod nem dolgozik? Mert másképp hogy lenne mindössze 37 e Ft-otok? Ha egyikőtök se dolgozik akkor miben kéne segítenie?
Én nem azt mondtam hogy ő tartsa el,de amit a másik két unoka megkap azt illene megkapnia az enyémnek is.Nem nagy dolgokról beszélek.
Igen,eltiltanám tőle,azért mert én annyira nem szívlelem a családját,de a gyerekem miatt megtenném.Hogy ne érezze a feszülséget köztünk.
Ez nem a pénzről szól. :)
Hanem arról hogy a gyerekem ne csak a veszekedést lássa ez miatt.csak azt is szóba hoztam hogy ő milyen.
anyámnak 7 unokája van de mindegyikkel egyenlően bánik egyenlően ad nekik
a kérdezőnek az a baja h a másik két unoka mindent megkap de az ö kislánya meg semmit sem
és itt nem az értéken van a hangsúly hanem h ha már van 3 unokája akkor egyenlően bánjon velük
pl ha a másiknak vesz 1-1 szelet csokit akkor a 3iknak is vegyen
de nem hiszem h a békülés eredményt hozna és eltiltani sem kell
egyszerűen ne hívd ne beszélj vele telefonon ne kérd meg semmire sem
egyszerűen tedd félre a polcra porosodni .-)
ha fontos neki az unoka akkor ö fogja keresni ha nem akkor nem
nálunk dettó volt a helyzet, és mi kibékültünk...látszólag...:-(
Az eredmény, hogy a 2,5 éveslányom nem akar menni hozzájuk, illetve valszeg érzi, hogy én nem bírom, és így ő sem, vagy nem tudom...
Szóval hiába akartam jót, az érzéseimen nem nagyon tudok változtatni, és a gyerekeknek erre antennájuk van sajnos...
Kicsit javult a helyzet, mióta ezt felismertem, és próbálom anyósomban a jó tulajdonságokat is felfedezni, illetve próbálom magamévá tenni, hogy a ne várjak el tőle semmit, csak annyit hogy szeresse a lányomat, mert ez a fontos. Azóta kicsit jobb...
Én sem gondoltam, hogy ez ekkora probléma lesz gyerek mellett, de igenis nagy baj, ha a gyerek körül nincs család, nincsenek minták, nincs kire támaszkodni, vagy csak palacsintát sütni a nagyival, és csak engem lát, meg a dögfáradt apját minden este.
Szóval én ezért döntöttem így, remélem neked is sikerül jól döntened...
minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!