Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha azt mondja...

Mit csináljak, ha azt mondja nem akar beöltözni farsangon?

Figyelt kérdés

3,5 éves, kiscsoportos, nemsokára farsang. De azt mondja ő nem akar jelmezt felvenni. Meg kéne rendelnem a ruhát, de így nem merem. Mondtam neki már mindent, lesz süti, üdítő, buli, de nem akar. Felsoroltam mindent, hogy mi lehetne. Pl szeret rendőrt játszani, van egy bilincse is, emellé nem is kéne már nagy beöltözés, de semmi nem tetszik neki. Azt mondja nem is megy el :(

imádja a Bogyóbabóca jelmezbálos mesét is, nem is értem ezt :(

Mit csináljak szerintetek?

2013. jan. 31. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utoló, nem butaság, bár szerintem oviban még kicsik az ilyen poénok megértéséhez. :) Mi az iskolában javasoltuk a gyereknek, hogy mivel volt egy osztálytársa, aki szintén nem akart beöltözni, „öltözzenek egymásnak”. :)
2013. febr. 3. 16:06
 12/12 anonim ***** válasza:
nekem is azért jutott eszembe, mert nálunk is volt ilyen. vagyis az poénosabb volt, mert úgy beöltözött, hogy senki nem ismert rá, majd amikor megkérdezték "mi vagy" bemondta a saját nevét :). lebuktatta saját magát. aranyos volt.
2013. febr. 3. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!