Nagyon makacs a 4 évesem, mit tehetek?
-nem saját gyerek,csak a kisfiú,akire vigyázni szoktam,és tényleg nagyon szeretném,hogy jó legyen a kapcsolatunk,de ha olyan kedve van,játék közben nagyon agresszívvá tud válni.
vagy,ha pl enni nem akar,és próbálom rászedni,megüt,és csak azért sem eszik.
ha a játékát a földön hagyja,én fölszedem,akkor egyből sikít,bőg,és már tépi is ki a kezemből.
anyukája elbeszélgetett vele párszor,de nem változott semmi.
szerintetek min kéne változtatnom?hagyjam rá a dolgokat?vagy mutassam,hogy igenis én vagyok a főnök?
(3 hónapja vagyok jelen.)
22L
A szüleivel is így viselkedik, vagy csak veled? Mi a helyzet az oviban?
Bizonyos dolgokban legyél következetes, amiben meg lehet, adj neki szabad utat.
Pl. a játék a földön nagyon zavaró? Mert lehet, hogy ő úgy játszik, hogy az adott játékkal ugyan éppen nem foglalkozik, de azt is bevonja vagy be akarja vonni ismét a játékába.
Ütni természetesen tilos, azt határozottan hárítsd vissza.
Egyébként ovis? Mennyit vigyázol rá te és mennyit van az anyukájával? Lehet, hogy kicsit bosszút áll rajtad, amiért nem az anyjával van... Erről persze nem tehetsz.
heti 3x vagyok vele kb 3-4 órát.
én hozom el az oviból is,mindig nagyon örül nekem,ha meglát,nyakamba ugrik,ölelget:)
kajával kapcsolatban már próbáltam,h elvettem előle a tányért,h akkor ennyi volt,de utánanyúlt,sikított,persze továbbra sem akart enni:DDDDD
szóval ezt nem értem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!