Soya_81 kérdése:
Két éves kislányomnak székrekedése van. Valami hatásos módszer kellene. Azóta étvágya sincs. A laeovolac sziruppal próbálkoztam, de nem használ. A kúppal is eredménytelen a próbálkozás. Annyira fáj a popója, hogy inkább visszatartja. Mit tehetek még?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 12:33
1/8 anonim válasza:
Minden nap szilvát adni neki, vagy szilva lekváros kenyérrel kezdeni a napot, vagy szárított szilvát.
Aztán a tejcukor is jó, ezt lehet a üatikákban kapni.
Ès azt mondják hogy ha elég folyadékot fogyaszt valaki akkor nincs székrekedés.
2/8 anonim válasza:
A lányomnak lett egy enyhe végbél repedése, amiatt nem mert nyomni már akkor sem, amikor kellett neki. A doki irt fel neki egy lidocainos kenőcsöt, azzal kellett kenni a fenekét. Azóta már többször volt, hogy amikor kellett neki, de nem merte ki nyomni, akkor ő szólt, hogy kenjem be neki.
3/8 anonim válasza:
2,5éves lányomnak a laevolactól fáj a hasa. De székrekedése jobban van tőle. Esetleg a hőmérőzés módszere?
4/8 anonim válasza:
Én másfél évig kerestem erre a megoldást, semmi nem használt, beöntésre kellett már vinni a gyereket. Aztán jött az áldás: Actimel ivójoghurt!!! Annyira szereti, és napi egy ilyen beállította a bélműködését, pedig volt, hogy 7 napig nem kakilt. Aztán amikor visszatartottam, akkor elég volt csak annyit mondani, hogy "hát, nem veszek több ivójoghurtot, mert látom, úgysem használ" - aztán ezerrel akarta bizonyítani, hogy de, neki az létfontosságú :-) Szóval drága mulatság, de a gyógyszer is az...és most már akkor is kakil, ha elfelejti a joghurtját vagy épp nincs itthon belőle.
5/8 anonim válasza:
Bocs, elírtam: "amikor visszatartotta"
6/8 anonim válasza:
ha eszik joghurtot, akkor adj neki joghurtba keverve psyllium huskot. Minden nap egy kiskanállal. Ez csak rost, bioboltokban lehet venni, garantáltan meghozza az eredményt. Nincs mellékhatása, nem gyógyszer, nem fog hozzászokni.
7/8 anonim válasza:
Szilva,kamilla tea és aktimel én is ezeket tudom ajánlani..mondjuk nálunk is az aktimel volt a leghatásosabb.
8/8 SzalaiEmma1 válasza:
kisullyal be kell nyulni a vegbelnyilasba es meg kell probalni kibillenteni a kakarogot. Faj, de hatasos. Ha nem segit beontest kell csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!