Ti adtok Béres cseppet gyermekeiteknek? Mennyire hatásos és véd mega megfázástol betegségektöL? és mennyit adsz belöle
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 10:18
1/5 anonim válasza:
Béres csepp önmagában nem hiszem hogy véd a megfázásos betegségektől,de c-vitaminnal kiegészítve már igen.A lányom még nem volt azóta megfázva,viszont rendszeresen elkap valami torokfájásos nyavaját,mást nem. Ha megelőzésre akarod akkor 10-20 kg között/nem írtad mekkora a gyereked/: 2x5 csepp,ha panaszok kezelésére: 2x10 csepp
2/5 anonim válasza:
Fiamnak adom. Most kezdte az ovit, de egyébként is adom ősztől tavaszig. Egy évben 1szer szokott beteg lenni.
Napi 6-7 cseppet adok neki, mert egyébként megfogja a hasát, nehezen tud kakilni. Ha mondja, hogy kopog a kaka, akkor 1-2 napot kihagyunk.
3/5 A kérdező kommentje:
2 éves 13 kg 40dkg c vitaminnal együtt adnám
2012. szept. 7. 10:28
4/5 anonim válasza:
Tavaly kezdtünk bölcsibe járni. Mindkét gyerek állandóan beteg volt, nem telt el úgy hét, hogy ne adták volna haza valamelyiket valami újabb vírussal, megfázással, akármivel. Elkezdtem nekik adni a Bérest. Ugyanolyan betegesek maradtak, viszont remek étvágyuk lett tőle, és pillanatok alatt visszaszedték a betegségek alatt lefogyott kilókat.
5/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon beteges volt a tavalyi évben a kisfiam, mikor bölcsis lett. Augusztusban kezdtem most adni neki , és már három hete jár egyfolytában, ami nálunk rekordot jelent! Nekem azt mondta doktornő, hogy annyi csepp béres, ahány kiló, meg hozzá 10 csepp cebion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!