Rosszul tettem, hogy visszaadtam rá a pelenkát?
A napokban kértem itt már tőletek tanácsot ágytisztaság terén.
Kislányom 27 hónapos lesz, és nem tudtam már ráadni éjszakár a a pelenkát, nappalra lassan 8 hónapja szobatiszta. De éjszaka mindig bepisilt legalább egyszer, hiába ébrezstettem fel, akkor is becsurgott neki egy pisi.
És bár nem akartam,de ismét megkérdeztem tőle,hogy baj lenne e ha visszavennénk azt a pelust. Most nem ellenkezett, sőt tegnap este már szólt,hogy pelsut kér.
Este lefekvés előtt azért még egy jó fél órát azzal szórakozunk, hogy pisilni kakilni kell, de reggelre így is van egy kis pisi a pelenkában.
Rosszul tettem,hogy visszaadtam, úgy gondolom nem vagyunk elkésva, de teljesen tanácstalan vagyok. az sem jó ha pisisen fekszik,mert nem ébred fel rá,hogy bepisilt.
rosszul tetted. én nem adom vissza rá elajándékozam az összes pelust.
amit egyszer levettél rola mi a fityfenének adod vissza rá. megzavarod. és rájött arra is a kicsi milyen kényelmes ez neki.
most legalább kezdheted elöröl az egészet
De bepisil éjszaka, és fel sem ébred rá:(:(
Próbáltam hogy ébresztem, ráültetem a bilire és közli anya, nem kell pisilni, Visszafektettem megnéztem később és csupa pisi volt minden:(
Rosszul bizony.
Tegyél fel gumilepedőt ,felé nedvszívó terítőt és arra a lepedőt.
Majd szépen megérik rá . Ha kényelmetlen lesz biztos fel is kel.
Még nagyon kicsi, nem érett rá és kész.Persze van mosógép, de nem attól lesz a gyerek ágytiszta hogy minden éjjel bepisil és majd "zavarja".Aki ilyen okosságot ír, előbb tájékozódjon a neten a dolgokról, és olvasson utána a témának.Az meg ugye megint más tészta hogy van baleset, meg hogy folyamatosan bepisil.Van némi különbség.Van gyerek aki ennyi idősen még nappalra is pelenkás, nemhogy éjszakára.
Szóval jól tetted, fontosabb a nyugodt, száraz alvás nektek mint hogy fölöslegesen pisiben aludjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!