Visszaadjam rá a pelenkát?
Figyelt kérdés
Kisfiam márciusban lesz 3éves, június óta szoba és ágy tiszta. Első naptól kezdve nem kapott az alváshoz pelenkát, nem volt gond az éjszakákkal sem. Pár napja bepisil, éjszaka akár 2x is, ha keltem pisilni akkor is. Tegnaptól már a délinél is, most is. Átöltöztetem, ágyat húzok és alszik tovább nincs gond, de akkor is sajnálom még ha pár percig is van benne.
Szerintetek mit csináljak? Nem történt semmi törés, minden a megszokott kerékvágásba megy, mitől lehet? 8hónapja szobatiszta, most adjak rá újra pelenkát? Tanácstalan vagyok. Köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 11. 15:21
2/4 anonim válasza:
Én sem adnám vissza. Nem lehet, hogy kicsit felfazott?
3/4 anonim válasza:
semmi kepp ne adj ra! Lefekves elott mar ne adj neki inni fel oraval, es kozvetlenul lefekves elott vidd el pisilni.
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan ráadhatod, semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!