Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős koráig szopizott...

Mennyi idős koráig szopizott a babád?

Figyelt kérdés

3 és fél hós a babám. anyatejes. Nekem furcsa ha még 1 éves koruk után is szopiznak. Akkor már nagyok, legalábbis nekem. Persze ha majd még kell neki cici, adok neki.De nekem furcsa.

De nem ítélem el mások véleményét, ahány ház annyi szokás és baba.

#szopizott
2013. jan. 27. 19:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
29 hónapos koráig. Nagyon ragaszkodott, aztán sok figyelemeltereléssel, "A nagyfiúk már nem ciciznek" mondatokkal egyszer csak békésen vége lett. Nagyon elégedett voltam ezzel a befejezéssel, nem akartam elvenni tőle előbb, de valahogy már éreztem, hogy be kéne fejezni, picit "terhes volt" már, egy kicsit kimerültem 2,5 év alatt (az éjszakákat is az elválasztódástól kezdte átaludni, addig többször ébredt és csak a cici kellett). Miután vége lett a cici korszaknak, már csak vicces jelenetek voltak. Pl. odajött hozzám és vigyorogva mondta, hogy "Anya! Szeretem a cicit. Megkóstolhatom?", majd nagy nevetésben törtünk ki mindketten. Már 3 éves elmúlt és most már csak néha-néha elmeséli, milyen volt, amikor szopizott. Nagyon édesen adja elő! :))) Boldog vagyok, hogy eddig ki tudtam szolgálni az igényeit.
2013. jan. 28. 00:05
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

28 hónapos még szopik reggel és este, meg néha bölcsi után:).

Elhiszem, hogy fura:), nekem is az volt. Eleinte drukkoltam, hogy 6 hónapos koráig "bírjuk", aztán egy évesig, de nálunk szerencsére nem volt semmi gond, így észrevétlen "rutin" lett a szoptatás, a mindennapjaink része, egy idő után nem gondolkodtam a "meddig?"en:).

2013. jan. 28. 10:24
 23/26 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is furcsa,mindigi biztos voltam abban max 1 éves koráig szoptatom,és 5 hónaposan már biztosan mást is fog kapni.Aztán fiam megszületett lusta is volt,amúgy is nehezen ment a szoptatás,így 3 hónapos korában elapadt a tejem,mindent próbáltam,fejtem is,de hát ez van 2 hónapos korától tápszerrel pótoltam.Úgy fogtam fel,hogy legalább egy kis ideig kapott.
2013. jan. 28. 11:24
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi! mindenkinek ment a zöld kéz :)!
2013. jan. 28. 15:33
 25/26 anonim ***** válasza:
ó lepontoztak,látom itt is vannak olyanok akik az anyatejet csodaszernek tartják nem csak a babaennivalónak...
2013. jan. 28. 15:55
 26/26 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztalak le. Nem értem ez mire jó, mindenkinek más a véleménye, a tapasztalata, a babája. Ahány ház annyi szokás. Az a jó hogy nem vagyunk egyformák. Tisztelni kéne mások véleményét is. Nem is lehetne egyformán csinálni mindent. Itt a kérdésekre a válaszok csak útmútatók, minden babánál más válik be, de kipróbálhatod a tapasztalatok alapján hogy neked melyik a jó.

Szóval ez a pontozgatás felesleges.

2013. jan. 28. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!