Hányásra mit? Holnap megyünk dokihoz, addig mit adjak neki szerintetek?
Figyelt kérdés
Kisfiam hajnal óta hány, azóta nem nagyon eszik, kortyonként tudom itatni, de valamivel az is kijön időnként. Most dél óta nem hányt még szerencsére. A széklete is lazább, de híg hasmenése nincs, viszont nagyon náthás, sűrű váladék jön az orrából. Arra gondoltam, hogy esetleg attól hányhat, hogy visszacsorog a gyomrába a sok váladék? Láza nincs szerencsére.2013. jan. 27. 16:30
1/5 anonim válasza:
Nálunk a lányom már többször megcsinálta, hogy úgy hányta ki a váladékot, igazából nem is hányt, mert csak a takony jött (bocs). Kedve milyen?
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mekkora gyerek, de nekünk hányásra a kóla vált be. Azon kívül nem kap sosem, de ilyenkor kaphat,és tényleg megnyugtatja mindig a kis gyomrát. Utána lassan keksz, krumpli, pirítós.
3/5 A kérdező kommentje:
4 éves. Amúgy a kedve nem rossz, nem letört, kicsit nyugisabb, mint szokott. Ma egyáltalán nem evett semmit, pár szál ropit. Teát itatom vele kortyonként, most már több mint 3 órája nem hányt. A kólás megoldást én is ismerem, sajna nincs itthon, de holnap fogok venni.
2013. jan. 27. 16:54
4/5 anonim válasza:
azt hiszem a Heim Pál oldalán találtam még annak idején, hogy a szőlőlé a tuti hányás esetén, részletesen le is volt írva, hogy miért. egy nagyon pici sót kell bele tenni, az megköti a folyadékot és azt is írták, hogy sima vizet kerülni kell mert attól még inkább fog hányni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, szerencsére tegnap du. óta nem hányt, viszont este meg belázasodott...
2013. jan. 28. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!