Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor vinnéd dokihoz? Ma vagy...

Mikor vinnéd dokihoz? Ma vagy holnap?

Figyelt kérdés

tegnap reggel ég világon semmi baja nem volt a 2.5 éves gyereknek délutánra 38.5 re felment a láza(levonva)

hüttöfürdö

késöbb kúpott kapott

éjjel megint felszökött ujra kúp ma reggel hüttöfürdö.

sok folyadékot kap(kerülöm a tejet, kakaót ahogy tudom lázon kivül egyelöre más tünet nincs . kezeljem itthon vagy mi legyen lázasan nem viszem ki az utcára

2013. jan. 10. 08:02
 1/8 gabszem ***** válasza:
Hívd fel az orvost, hogy mi a véleménye. Lázasan ne vidd el. Lehet ,hogy a doki kimegy házhoz, vagy ad tanácsot.
2013. jan. 10. 08:06
 2/8 Mara Acoma ***** válasza:
50%

Ha nem megy fel magasabbra, akkor nem kell dokihoz rohanni vele szerintem, lehet csak valami vírust kapott be. A dokik meg rögtön antibiotikummal tömnék... Az összes láz és fájdalomcsillapítón azt olvasni, hogy ha a tünetek 3 nap után is fent állnak, orvoshoz kell fordulni.

Én még ezt a napot kivárnám, hogy alakul és ha nem javul holnapig, akkor doki.

2013. jan. 10. 08:06
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm állandoan figyelem ki nem viszem ma csak ha nagyon muszáj de akkor doki(kocsim nincs sajnos babakocsival is minimum fél óra(de akkor kérek időpontot. nem tudom mikor hol szedhetett valamit őssze hiszen közösségbe nem jártunk mostanában lehet az apja hozott valamit haza
2013. jan. 10. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még várnék azért, nem kell azonnal orvoshoz rohanni egy beteg kisgyerekkel, főleg, ha nem is érzi jól magát, rossz a közérzete, nyűgös, akkor marhára nem hiányzik, hogy hidegben, hóban ki kelljen mennie, majd esetleg órákat a váróteremben ülni más betegekkel.

Ha feljebb megy a láza, vagy nem múlik, akkor meg kellene próbálni inkább kihívni az orvost szerintem.

Amúgy HŰTŐfürdő, és nem "hüttö"fürdő. Bocsi, csak kétszer is rosszul írtad.

2013. jan. 10. 08:13
 5/8 A kérdező kommentje:
bocsesz :):)
2013. jan. 10. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 3 napig itthon szoktam lázat csillapítani, csak utána fordulok orvoshoz. De, ha nem akarsz így belemenni a hétvégébe, akkor holnap hívd fel, kérdezd meg levidd-e vagy mit tegyél.
2013. jan. 10. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ki szoktam várni a három napot, mert ha vírus, akkor az elmúlik. Ha a semmi más tünete nincs "csak" a láz, jókedvű, iszik eleget, akkor szerintem ma még maradatok otthon:).
2013. jan. 10. 10:28
 8/8 A kérdező kommentje:
eszik iszik eleget tán ég sokat is azzal nincs probléma reméeljük más tünet nem lesz
2013. jan. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!