Ti hogyan döntöttétek el hogy jöhet a2. gyerek?
Figyelt kérdés
Nagy a dillemánk talán már túl sokat is gondolkoztunk rajta. A férjem annyira félti az anyagi biztonságunkat hogy retteg még eggyet vállalni. Megértem a félelmét de így akkor sosem fog bővülni a család.:( a fiunk lesz a 4.generáció aki egyke.... Nem dúskálunk de megélünk, de ez tudjuk bármikor változhat..és ha itt a baba vissza csinálni nem lehet..ti hogy győztétek meg magatokat?2013. jan. 27. 10:59
11/13 anonim válasza:
3 éves a fiam.Mindig a két gyerekes családmodell élt bennem.Szóval tuti lesz neki tesója, ha a sors is úgy akarja.De félek belevágni, mert volt több vetélésem, problémás volt a fiammal is a terhességem, kórház stb...Ezért húzom az időt, de már érzem hogy kellene neki.Most sajnos munkám sincs, így azért sem lehetne belevágni, de még nem is merném, pedig jó lenne....
Testvér kell!!!Ennyi.Szeretetre kell őket nevelni, és akkor életük végéig támaszai lehetnek egymásnak.
Sok sikert:-)
12/13 anonim válasza:
Ja, és az anyagiak meg nem lehet kifogás.Tényleg nem lesz sose "pont jó" a helyzet.De két gyereket még szerintem fel lehet nevelni becsülettel.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki írt! Beszéltem vele tegnap...nem sok sikerrel.:( Hallani sem akar róla. Azt mondta nem tudná feldolgozni ha nem tudna nekünk alapvető dolgokat megadni... Jó cipőt a gyereknek, hónapvégén is gyümölcsöt és húst az asztalra.. Vagy hogy esetleg ne legyen kifizetve valamelyik számla..megértem én de...félek megmérgezi a viszonyunkat a teljesen ellentétes vélemény..ehez ketten kellünk.:(
2013. jan. 29. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!