Használtok valamilyen buntetési, megvonási modszert ovodásnál? Ha igen, milyet?
koszi:)
nálunk általában a meseletiltás van, csak nem nagyon segít, tehát be is kell tartanom az igéretem...és akkor is csak ideig oráig. 5 éves a fiam, 2 honapos a kisteso, lehet emiatt is szabadjára engedi magát...
a buntisarkat még nem probáltam. van visaont "pontozotáblánk" - jo és rosszpontokat lehet gyujteni, a jonak kell gyozniuk. kb 1 hétig mukodik is ez a fajta osztonzés.
gondolkodófotel nálunk is van, meg egyszer nagyon komolyan mondtam, hogy na akkor most 3-ig számolok... kettőnél már kész volt a dolog, és azóta is kettő és félnél legkésőbb megvan amit szeretnék, pedig nem derült ki soha, mi lenne ha 3-ig jutnék :D
mesét nem nagyon néznek így nálunk ez nem jön szóba mint bünti, de azon kiakadnának szerintem, ha az együttjátszás megvonásával szankcionálnám őket, de erre nem került még sor sosem.
egyébként a lányomban nagy a megfelelési vágy, a fiamból meg teljességgel hiányzik, el kellett fogadnom a mentalitásbeli különbségeket és rá kellett jönnöm, hogy kinél mi hat ösztönzőleg, mert ami az egyiknél bevált arra a másik magasról tojt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!