Ti adnátok a másfél éves gyermeketeknek főtt kaját (rendszeresen) reggelire?
Figyelt kérdés
Amikor a lányom a dédijével van, rendszeresen főtt kajával kínálja reggelire. Már néhányszor finoman próbáltam jelezni, hogy nálunk ez nem szokás és, hogy inkább vajas kenyeret vagy virslit, esetleg bundás kenyeret ... stb. ilyesmit adjon inkább neki reggeli gyanánt. Éreztem, hogy kicsit sértette a dolog, de ez azóta sem változott. A minap is így volt, mire mesélte a Páromnak, hogy a gyerek nem eszi a főtt kaját. Mondta Neki a Párom szépen, illedelmesen, hogy mi nem igazán adunk Neki főtt kaját reggelire, de ismét csak a sértettség látszott rajta. Nem szenilis vagy ilyesmi, teljesen rendben van agyilag és testileg is, tehát nem emiatt van a dolog. :) Én kicsit furcsálom, vagy csak én vagyok így ezzel a reggelire nem adunk főtt kaját dologgal?2013. jan. 26. 10:36
31/31 Babi0906 válasza:
Úgy látom itt már kérdezni se lehet pedig gyakori kérdések az oldal neve,nem?? Ennyi bunkót egy helyen. Ha nektek akkora gondjaitok vannak miért ide firkáltok? Inkább menjetek a dolgotokra :)
A kérdezőnek!:
Én nem szoktam főtt ételt adni a gyerekemnek reggelire.
Reggeli: tojás (rántotta,tükörtojás,főtt tojás), virsli, szendvics (vajas kenyér-felvágott,sajt) májkrémes kenyér, lekváros kenyér, bundás kenyér NYAMMMMMMMI!
A főtt étel nálunk ebéd,mint általában a legtöbb háztartásban (ezt csak úgy mellékesen megjegyzem :)
A Dédik sem adnak a gyereknek reggelire pörit vagy rántott húst esetleg levest vagy főzeléket.
Ja és mi is úgy lakunk,hogy a nagymama felett szóval elég sokat LEBZSEL ott a gyerek :D
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!