Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 2 és fél éves. Tejalle...

Kisfiam 2 és fél éves. Tejallergiás és amit kaptunk tápszert nem fogadja el, sem pedig a sinlacot. Mivel pótoljam?

Figyelt kérdés

Attól félek, hogy nem kap elég kalciumot a szervezete. Szépen eszik gyümölcsöt-zöldséget szerencsémre nem válogat. Kedvenc csemegéje a bébirépa. Hamar elhagyta az édességeket (kekszek, joghurtok, túrórúdi) azzal nem volt baj.

Próbáltam neki egy fél kalcium pezsgőtablettát feloldani az üdítőjében, de a szénsavas dolgoktól öklendezik.

Most mit csináljak?

2013. jan. 25. 15:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A húsokkal nincs problémánk? mert (tudom, hogy nem egészséges) én csak a szárnyasokat eszem meg, abból is csak a csirkét és a pulykát. Így itthon nem is főzők mást. A nagyszülők szoktak csinálni a férjemnek egyéb falánkságokat, de abból a gyerek nem eszik.

Estére "kulacsból" kap inni de annak is szilikon a szívókája. Próbálkoztunk sok félével, de mivel alváshoz kell mert ezt ölelgeti a többiből kifolyik a tea. Sajnos még cumizik. Ez is károsítja a fogát?

2013. jan. 25. 16:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Van másféle tápszer is amit ki tudnak írni emelt támogatásra??? Így 412.-ért kapjuk a két dobozt, ami tám nélkül 2500.-dobozonként. Azt hittem csak ez van....

Egyébként 2hónapos kora óta tápszeres volt, azt hittem hogy könnyű lesz mert ismert ízt kap....

2013. jan. 25. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam is tejallergiás. Milumil Pregomin tápszert eszik már 2 éve. Most 3 éves.
2013. jan. 25. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, igen, többféle tápszer van, amit fel lehet írani, mi, mint írtam, Milumil sinemilt eszünk, abból 4 doboz (kb két hóapra elég) 1500 ft körül van.
2013. jan. 25. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!