Kisfiam 2 és fél éves. Tejallergiás és amit kaptunk tápszert nem fogadja el, sem pedig a sinlacot. Mivel pótoljam?
Attól félek, hogy nem kap elég kalciumot a szervezete. Szépen eszik gyümölcsöt-zöldséget szerencsémre nem válogat. Kedvenc csemegéje a bébirépa. Hamar elhagyta az édességeket (kekszek, joghurtok, túrórúdi) azzal nem volt baj.
Próbáltam neki egy fél kalcium pezsgőtablettát feloldani az üdítőjében, de a szénsavas dolgoktól öklendezik.
Most mit csináljak?
A húsokkal nincs problémánk? mert (tudom, hogy nem egészséges) én csak a szárnyasokat eszem meg, abból is csak a csirkét és a pulykát. Így itthon nem is főzők mást. A nagyszülők szoktak csinálni a férjemnek egyéb falánkságokat, de abból a gyerek nem eszik.
Estére "kulacsból" kap inni de annak is szilikon a szívókája. Próbálkoztunk sok félével, de mivel alváshoz kell mert ezt ölelgeti a többiből kifolyik a tea. Sajnos még cumizik. Ez is károsítja a fogát?
Van másféle tápszer is amit ki tudnak írni emelt támogatásra??? Így 412.-ért kapjuk a két dobozt, ami tám nélkül 2500.-dobozonként. Azt hittem csak ez van....
Egyébként 2hónapos kora óta tápszeres volt, azt hittem hogy könnyű lesz mert ismert ízt kap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!