Ez lehet tejallergia? Van/volt gyermeked tejallergiás?
2 éves elmúlt a gyermekem. mától teljes tejmentességre fogta őt a dokinéni tejallergia gyanuval. tápszert kap még ami tejalapú igaz, de azt mondta a dokinéni, a tápszer annyira finoman feldolgozott hogy lehet nem okoz nagy tünetet. a lényeg. Észrevettem hogy ha iszik pl. deci tejet vagy joghurtot, hígabb a széklete, bűzösebb is és többször is van az átlagnál. a szája körül, az állánál piros pöttyök jelennek meg olyankor.- legutóbb szombaton voltunk anyósomnál, aznap 3 rudit evett a gyerek, én meg naívan hagytam, gondoltam szereti, hiszen ugye csak a sima tejtől volt tiltva, a tejterméktől nem. vasárnap teljesen kiömlött a szája alatt, az orra alatt, és még az ajak csíkján is. a széklete is hígabb volt, bűzösebb. most olvastam utána hogy szem puffadást is okozhat a tejallergia, többször észrevettük hogy a szeme alatt duzzadt, de az álmosságra fogtuk. volt hogy ivott egy deci tejet este hatkor és tízkor hasfájásra kelt, húzta fel a kis popóját az égnek és mutatta hogy fáj a pocija. most akarom vinni egy maszek gasztroenterológushoz, csak még a számát kajtatom.
szerintetek lehet ez tejjalergia? illetve nagyon sokszor beteg, felsőléguti betegsége van, folyik az orra, szörcsög, és a kezén is hónapok óta fennálló kiütések vannak, meg a combján. ezzel már voltunk több orvosnál, egy kenőcs sem használt, azt mondták ő ilyen, érzékeny a vírusra? okozhatja ezt a folyamatosan fennálló kiütést tejérzékenység?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!