Tejallergiás gyereketek gyakrabban beteg?
Az enyém nem. Ha tartjátok a diétát, akkor semmilyen hátránya nincs a gyereknek immunrendszerét tekintve.
Az én lányomnak tejfehérje allergiája van, szeptember óta 1 hetet volt beteg. (akkor is egy hányás-hasmenés volt a bűnös)
4 éves kislány anyukája
Az én kisfiam igen. Valószínűleg asztmás is.
Csecsemőkorában ekcémával kezdődött, aztán kiderült a tejfehérje allergia, amit még 3 évesen sem nőtt ki, majd jöttek a felső légúti betegségek befulladással. Az orvos szerint ez nagyon jellemző. Először bőrtünetek, utána táplálékallergia, majd felső légúti tünetek. Most allergia gyógyszereket szed, így nem fullad, de még mindig sokszor beteg.
A jó hír az, hogy kinőhető.
az enyém elméletileg kinőtte, tejfehérje allergia volt, de fennállt a reflux gyanú is.
Nekem nagyon sokat beteg, még a diéta alatt is nagyon alacsony volt az igg és az iga szintje, most négy éves lesz, és tartós beteg, krónikus bronhitisszel.
Nem, pedig állandóan duzzadt az orrmandulája és az orrnyálkahártyája az allergia miatt.
Viszont, ha beteg, akkor nagyon.
Ja, és ha 2 hónap múlva kérdeznéd, lehet mást írnék, mert most kezdte a bölcsit.
Ha betartod a diétát, nem lesz betegesebb, mivel nincs ami gyengítse az immunrendszerét a háttérben.
Nekünk a tej mellett még tojásallergia is van, és amióta diétázik a gyerek, azóta semmi baja! Se betegség,se bőrgond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!