Haramia kérdése:
Mennyire féltitek a bölcsődei/óvodai balesetektől a kisgyermeketek?
Figyelt kérdés
Nemsokára nálunk is aktuális lesz a bölcsőde (láttam, amúgy is sok kérdés van ezzel kapcsolatban) és nekem talán az a legnagyobb félelmem ezzel kapcsolatban, hogy egyszer csak azzal hívnak, hogy vmi baj történt...Többgyerekes Anyukák és akik tapasztaltabbak ebben: mennyire gyakoriak a balesetek? mi volt a legnagyobb, amit átéltetek? Mennyire jogos a félelmem?
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 24. 15:13
11/12 anonim válasza:
Az én anyukám is óvónő, több mint 30 éve dolgozik. 3 balesete volt. Egy kisfiú elesett a mosdóba, amikor meglökte a másik és beütötte a fejét, pár napig megfigyelték kórházba, de nem lett semmi baja. Egy lány lecsúszott a hintáról, és eltört a karja. És volt egy nagyon durva, egy kisfiú félrenyelt a csőtésztából, az ő élete csak anyu lélekjelenlétén múlt, mert a hátbaveregetés nem segített, és fuldoklott, már lilult a feje, mikor felkapta és kirázta belőle a megakadt tésztát. Ha azt veszed, hogy évente 25-30 gyerekkel foglalkozott 30 év alatt, az 8-900 fő, és ebből 3 baleset, nem rossz arány..
12/12 anonim válasza:
Nem félek egyáltalán mert tudom, hogy nagyon figyelnek rájuk. Mondjuk magánba jár. Egyszer esett el hónapok alatt, felrepedt picit a szája, semmi komoly, de megölelgették, megszerették, és egy perc alatt el is felejtette. Mondjuk a lányom nagyon megfontolt, nem az a szélvész. :) Szerintem nem történik vele több baleset, mint egyébként otthon, hiszen ott sem fogod minden pillanatban, hogy ne essen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!