Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi van ha nem megfőtt derelyét...

Mi van ha nem megfőtt derelyét ettek a gyerekeim? (3 és 5 évesek) Mi bajuk lehet mit figyeljek és meddig?

Figyelt kérdés
Elmentem állásinterjúra, a férjemnek mondtam hogy főzzön nekik derelyét, hazajöttem látom hogy a megmaradt pár szem derelye FULL nyers középen. Szóval akkor ilyen nyers derelyéből etetett meg velük egy csomót. Mi bajuk lesz tőle? Hányás?
2013. jan. 23. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz bajuk, de ha mégis akkor vagy hánytak volna nemsokkal az elfogyasztás után, vagy hasmenés jelentkezne 24 órán belül.
2013. jan. 23. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Fájna a hasuk,megülné a gyomrukat, de ha ezt nem látod rajtuk,akkor ne aggódj.
2013. jan. 23. 12:36
 3/10 A kérdező kommentje:
ez úgy 40 perce volt jól vannak egyenlőre.
2013. jan. 23. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
semmi bajuk nem lesz!!!!
2013. jan. 23. 12:44
 5/10 gabszem ***** válasza:
nem lesz semmi bajuk
2013. jan. 23. 12:45
 6/10 Golan Trevize ***** válasza:

Maximum fájni foguk a hasuk.

De ha tényleg csak a közepe volt nyers, akkor még az sem.

(Szerintem a nyers tészta amúgy nem hasmenést, hanem szorulást okoz.)

2013. jan. 23. 12:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Tényleg?? Az nem lenne baj mert amúgy inkább lágyabb a székletük:DD (jó a téma így ebédtájt) köszi remélem tényleg nem lesznek rosszul mert szinte egész éjjel nem aludtam mert én is beteg vagyok szóval jó lenne ha nem lennének szegények tök rosszul egész nap. Köszi a válaszokat
2013. jan. 23. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom mélyhűtött volt, és előfőzött, nem lesz bajuk ettem már olyat én is.
2013. jan. 23. 14:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen mélyhűtött volt gondoltam nem haladja meg a férjem képességeit hogy forrásban levő vízbe beledobja és főzze x percig, de ezekszerint meghaladta :)
2013. jan. 23. 14:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi jelentem, élnek virulnak semmi bajuk, nem fáj semmijük :)) Mondtam a férjemnek már mikor megetette velük, hogy még nem szúrom le, majd csak akkor ha fájni fog a hasuk:) de szerencsére ez elmarad.
2013. jan. 23. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!