Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Teljes tanácstalanság? Mit...

Teljes tanácstalanság? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kértem már itt tanácsot, de most ismét szükésgem lenne a segítségetekre.

Nem hajlandó a 26 hónapos lányom felvenni alváshoz a pelenkát. Délután nem is baj, pisil előtte, és száraz bugyival ébred. viszont éjszaka hiába psiil elalvás előtt, egy hete egyfolytában bepisil, és fel sem ébred rá. Viszont a pelenkáról hallani sem akar.

Mit tegyek??? LEfekvés előtt ne igya meg a szokásos 2 dl tejet? Vagy felébresszem pisilni??

Ammyira örülök,hoy próbálkozn,a de egyemmeg a kis drágám olyan,mint egy mormota, este 9től reggel 8ig durmol:)

2013. jan. 23. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Hú lefekvés elött semmi de semmi esetre se igyon már, egyrészt a fogait is tönkre teszi, másrészt meg pont ettöl pisil éjszaka.

Legyen ideje afolyadéknak kiürülni, minimum 1 órával a lefekvés elött már ne igyon. Amire figyelj hogy este nagyon sószegény füszer, zsír szegény ételet egyen, hogy ne hogy arra legyen szomjas.

Nekünk van az ágyban egy matracvédö, de ezt már a lepedö fölé tettem, mert sokszor mosni kell. Lányom 2,5 éves lesz.

2013. jan. 23. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:

nálunk anno az vált be hogy este 7 után max fél dl ihat. ha nem akarja apelenkát ne add rá!! ezzel jelzi ne ewröltesd ha naponta mosni kell a cuccot mosd de a pelenkát hagyad

vegyél vizhatlan lepedöt terisd az ágyra arra rá taakrot arra törölközöt és még egy takarot. nálunk max egy héten egyzser van éjjel baleset.

ha késöbb megszokta akkor több vizet is ihat este

2013. jan. 23. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt közvetlenül ne igyon tejet,add neki a vacsi után,lefekvés előtt pár korty víz maximum.Én sem adnék rá pelust ha nem akarja,inkább felvenném éjszaka 1x pisilni.A barátnőm így van mint Te,és ő felveszi a fiát,ráülteti a bilire éjjel,szinte fel sincs a gyerek.
2013. jan. 23. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A témában én azt olvastam, hogy a lefekvés előtti ivás letiltása értelmetlen. Az éjszakai vizelet visszatartást egy hormon befolyásolja, ami változó kinél mikor alakul ki.Most már az én kisfiam is mondogatja, hogy ha elfogyott a pelenka akkor kisnadrágot vegyünk fel,nem tudom mit fogok csinálni, ha sarkára áll, mert szerintem még mi se vagyunk kész rá. Ebben sajnos nem tudok okosat mondani:( Kitartást!
2013. jan. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!