Anyukák akik már régen szültek 1-2-3 év tennétek föl képeket a hasatokról hogy milyen menyit sikerült leadni esetleg nem is volt mit?
Két gyerkőcöt szültem simán, a kisfiam most 9 hónapos, kislányom 3 éves lesz. A kislányommal 17 kg jött fel, abból csak 10 kg ment le.Most a kisfiamnál csak 10 jött fel és szülés után 3 hónappal le is ment mind a 10 viszont még mindig több van rajtam mint kellene.160 cm vagyok és most sikerült 65 kg-ra lemennem 4 hónapos mindennapi tornával 4 kg-t fogytam.Viszont sajnos a csíkok csak elhalványultak.Így néz ki most :(
21 hónapos a fiam,még kb 5 kiló felesleg van rajtam,sajnos alul még kicsit csíkos
Nem szívesen mutogatom, de egye fene, itt egy kép az ordenáré hasamról:
És ez sajnos már öt éve ilyen (illetve szülés után persze még ilyenebb volt), ez már nekem nem fog változni :( Én vagyok rá az élő bizonyíték, hogy azért, mert valaki fiatalon, húszas évei elején szül, még nem garancia rá, hogy olyan piszkosul rugalmas, és minden további nélkül visszanyeri az eredeti formáját. Pedig nem voltam kövér, a hasam kimondottan feszes volt valaha. Most meg csíkos, és meg is van rogyva az alja. Hiába szabadulok meg a zsírtól, a bőr az már olyan, amilyen...
Nekem majdnem 3 éve született a lányom. 168 cm és 70 kg voltam amikor kismama lettem, nem voltam kövér, de sosem voltam egy vékony alkat, +16,5 kg-al (86 kg) menetem szülni! Most meg 81 kg vagyok! Tudom tornáznom kellene, de a csík az sajnos, azzal sem fog eltűnni, ha lefogyok, pedig feszes hasam volt, de nekem is csíkos lett, az utolsó 3 hétben! :-( Akkor 26 éves voltam!
Itt a kép, azt hiszem magáért beszél:
Tesóm mutatott a Youtube-on videókat http://www.youtube.com/watch?v=vJA2CLCbKtQ! Ki kellene próbálni!
Annyi csini ruhám volt...most meg! :-(
sajnos igen alkati kérdés illetve kitartás diéta torna..
na ez az ami nekem kevés van... nem tudom valami kibirható diéta kellene
szia! 2. vagyok a következő diétát csináltam meg azzal 7kilót fogytam 3 nap alatt ami azóta sem jött vissza pedig nem diétázom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!