Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős kortól adnátok...

Mennyi idős kortól adnátok cikória kávét (Macis dobozos gyerekkávé volt régen)?

Figyelt kérdés

Most 15 hós a kicsim, és meg van őrülve a kávéscsészémért. Előfordult, hogy megkaparintotta, és lenyalogatta a kiskanalat, és bejött neki :). (Nagyon gyengét iszom, sok tejjel, édesen).

Ezért gondoltam változatosabbá lehetne tenni a reggeli ital felhozatalt, na de mikortól? Vagy ha kakaót kap, akkor már mehet? Mit mondanátok ?

2012. febr. 22. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Én már 1 évesen adtam neki, mert magában nem itta meg a tejet, a kakaóra meg allergiás.

Amúgy most is macis, henger alakú dobozban van, és majdnem elájultam, de 700 Ft.

2012. febr. 22. 11:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen hamar írtál! Tényleg nem olcsó...

Bár a Nesquik árától is általában sokkot kapok. :)

2012. febr. 22. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Ebből azért kevesebb kell, mint a kakaóból. 2 decis pohárba 1 kávéskanállal szoktam rakni, és jó erős íze van. Drága, de kiadós.

Első voltam

2012. febr. 22. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:

ihat szerintem olyan 1 eves kortól :D

allitolag egeszseges is

nalunk a papa csinal allandoan a majdnem 3 evesemnek, aki nem szereti, igy a vegen mindig mi, felnottek isszuk meg

2012. febr. 22. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Én most vettem Inka kávét, az is cikória, és meglepődtem, hogy rá van írva, hogy csak 3 év felett szabad inni. Csak érdekességképp írom, nem tudom minden cikória kávéra vonatkozik-e.
2012. febr. 22. 13:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Hm, ez érdekes... Lehet csak amiatt van, hogy az Inka nem kimondottan gyerekeknek készül.

Bár a Maci dobozán meg aztán semmi infót nem találtam.

Köszönöm mindenkinek egyébként!

2012. febr. 22. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
A Maci kávában sajnos rengeteg cukor is van. Ezért nem adnám kis gyereknek, hogy ne szokjon rá erre a rettentően egészségtelen dologra. Az Inka kávéban viszont nincs cukor. Te rakhatsz bele egy picit, de még jobb, ha valamilyen természetes édesítőt.
2012. márc. 2. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
A legjobb édesítő babának a cukor. Kell is a csontjainak.
2014. aug. 2. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!