Mennyi idős kortól adnátok cikória kávét (Macis dobozos gyerekkávé volt régen)?
Most 15 hós a kicsim, és meg van őrülve a kávéscsészémért. Előfordult, hogy megkaparintotta, és lenyalogatta a kiskanalat, és bejött neki :). (Nagyon gyengét iszom, sok tejjel, édesen).
Ezért gondoltam változatosabbá lehetne tenni a reggeli ital felhozatalt, na de mikortól? Vagy ha kakaót kap, akkor már mehet? Mit mondanátok ?
Én már 1 évesen adtam neki, mert magában nem itta meg a tejet, a kakaóra meg allergiás.
Amúgy most is macis, henger alakú dobozban van, és majdnem elájultam, de 700 Ft.
Köszönöm, hogy ilyen hamar írtál! Tényleg nem olcsó...
Bár a Nesquik árától is általában sokkot kapok. :)
Ebből azért kevesebb kell, mint a kakaóból. 2 decis pohárba 1 kávéskanállal szoktam rakni, és jó erős íze van. Drága, de kiadós.
Első voltam
ihat szerintem olyan 1 eves kortól :D
allitolag egeszseges is
nalunk a papa csinal allandoan a majdnem 3 evesemnek, aki nem szereti, igy a vegen mindig mi, felnottek isszuk meg
Hm, ez érdekes... Lehet csak amiatt van, hogy az Inka nem kimondottan gyerekeknek készül.
Bár a Maci dobozán meg aztán semmi infót nem találtam.
Köszönöm mindenkinek egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!