Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol veszik ki a kisgyerek...

Hol veszik ki a kisgyerek manduláját 3 éves kor alatt? Mert a mi kórházunkban nem akarják.

Figyelt kérdés
Az elmúlt 9 hónapban 8x volt mandulagyulladása, 2,5 éves, és nem akarják 3 éves kor előtt kivenni neki, de addig kapjaon még 6x antibiotikumot????? jó lenne ha máshol rugalmasabban állnának hozzá.

2013. jan. 21. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Jó lenne, ha nem te akarnál dönteni az orvosok helyet! Nyilván oka van annak, hogy csak 3 éves kor után végzik el a műtétet!
2013. jan. 21. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Ennek pontos szabályai vannak, és nem csak a ti kórházatokban nem akarják. A legtöbb kórházban nem végzik el 3 éves kor alatt, sőt van, ahol még tovább várnak vele.

Én az össesz lelettel elmennék egy magán gyerekdokihoz, hogy kikérjem az ő véleményét is.

2013. jan. 21. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha a te gyerekeddel szenvednél ennyit te is szeretnéd eldönteni az orvosok helyett... Azért nem veszik ki, mert addig nemcsak védekező funkciót lát el, hanem elvileg valamit még termel is, és 3 éves kor után már biztos hogy nincs rá szükség. (orvost idéztem) De ha minden hónapban, 3-4 napig 39-40 fokos lázzal fetrengene a gyereked, és és kapná az antibiotkumokat minden hónapban, meg azt a rengeteg lázcsillapítót, te is szívesen lemondanál arról a maradék pár hónapról, amig nem lesz

3 éves. Nem is beszélve arról hgoy az idegrendszere tönkre van, a sok orvosi viszgálat, meg injekciózás miatt. Mikor üvöltve ébred éjjel, hogy nem megyün doktornénihez!!! akkor is ha épp egészséges... már fél beülni a kocsiba, hátha orvoshoz visszük. Akkor miért kéne várnom még fél évet és kb hat betegséget??? hát ezért akarom Én eldönteni. Egyébként a háziorvos is azt mondja hogy ki kéne venni, majd próbálunk keresni valakit aki megcsinálja..

2013. jan. 21. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Fúúú, én megértelek és sajnálom a picit !

Próbálj keresni fórumokon is esetleg ezzel kapcsolatban infót , hátha találsz azonos cipőben járó anyukákat és segítenek. Próbáld nyugtatni a picit, tereld a figyelmét gyorsan ha felmerül benne, hogy tuti orvoshoz megyünk.

Előbb utóbb biztos ki fogják venni, csak ne nőjön vissza neki, mert én már ilyenről is hallottam .

Egyébként vitamint adsz neki valamilyet ?

2013. jan. 21. 19:36
 5/5 A kérdező kommentje:
persze, mindenféle immunerősítőt kap, vitaminokat meg egyéb szereket is, de hát kézzelfogható hatása nincs. valószínű megbújik a mandulában a kórokozó, és egyszercsak belobban. 20 hós koráig 1x volt beteg fél évesen, az végigment az egész családon, azóta meg havonta, nagyon megviseli őt is meg az egész családot.
2013. jan. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!