Nehezen vagy könnyen aludt ma el 4 év körüli gyermeked?
Figyelt kérdés
Kisfiam nagyon nehezen aludt el, álmos volt pedig, de kínlódott, mocorgott stb. Már rá is kiabáltam több mint fél óra után, addig szépen szóltam. Szóval rá kiabáltam, hogy elegem van most már és aludjon és kijöttem a szobájából.Erre nagyon elkezdett sírni, hogy menjek vissza, de mire visszamentem volna kb. 3 perc után, az apukája bement. Most meg lelkiismeret furdalásom van, hogy kiakadtam. Ahogy bement az apukája, meg is nyugodott és elaludt kb. 5 perc alatt.2013. jan. 20. 21:34
1/4 anonim válasza:
4 éves kislányom könnyen alszik este mióta már nem alszik délután. kb. 3 hónapja.
2/4 A kérdező kommentje:
Kisfia tegnap nem aludt, így este ő is könnyen aludt el. De ma letettem aludni, mert nagyon nyűgi volt, aludt is 1,5 órát délután.
2013. jan. 20. 21:40
3/4 anonim válasza:
Pikk-pakk elaludt, de ez mondjuk lehet, hogy amiatt van, hogy késő délután jó nagyot csavarogtak az apjával a környéken, ki lett fárasztva rendesen :)
4/4 anonim válasza:
első vagyok. Amúgy nem mindig alszanak egyformán el, gondolom te se. Van hogy könnyebben megy van hogy nehezebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!