2 éves körüli gyermeked nehezen szokta meg a bölcsit? Észrevettél rajta negatív változásokat?
Nekünk a 2 hét beszoktatás nagyon jól ment, semmi probléma nem volt. Viszont a 2. hét végén lebetegedett és otthon voltunk több, mint egy hetet. Na utána horror volt. Több mint 1 hónapig minden egyes reggel ordított, hogy otthagytam. Én meg persze kint sírtam :-( Délután is feszült volt, meg a bölcsiben is.
Aztán egyszer csak, mintha elvágták volna. Ma már vissza sem néz, úgy megy be a csoportba. Dadusok is megjegyezték, hogy most már kiegyensúlyozott ismét és nyugodt, jókedvű.
Úgyhogy csak türelem, biztos a te lánykád is belejön és egy idő után élvezni fogja.
Szia!
Mi 1 hónapja kinlódunk a beszokással!
Az első 3 hét hiszti, sírás és csak délelőtt voltunk 10h-tól 12h-ig, akkor is keresett állandóan, ha elbújtam. Enni nem evett semmit nem fogadta el az ebédet a kisfiam!
Most a hét már úgy telt, hogy ott hagytam kilenckor és ebédre mentem érte! A sírást elhagyta max reggel az elválásnál pici nyüszi van! Szépen eljátszik gond nélkül, így a 4. héten, de az ebéd után már keres és nem is akar ott aludni!
Kedden újra alvás próba, de szerintem ez lesz a leg nehezebb és, hogy meddig fog tartani nem tudom!
Irigylem a könnyen beszokó gyerekek anyukáit, mert ez a szenvedés lelki trauma nekem is!
Itthon nem vettem észre semmi változást, kivéve, hogy az evéssel itthon is sztrájkól! Az éjszakát is végig alussza!
Nem lehet, hogy fog jön a kislányodnak és, azért ébred éjszaka?( persze, ha még hiányzik 1-2 fogacska)
Engem nyugtatnak, hogy ezeket a rossz élményeket a kisgyerekek elfelejtik és nem hagy semmilyen nyomot bennük! Remélem mielöbb megszokja a te picúrod is, ámbár még elöttem is kitudja hány hét vár, míg ott is alszik a babám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!