Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi legyen két éves lányom a...

Mi legyen két éves lányom a bölcsis farsangon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ötletes és egyszerű jelmez ötleteket várnék. Van nekem is pl szőlő de azt nem tudom, hogy lehetne kivitelezni lufin kívül mert tartok attól, hogy kiharapná azt.

Kinek mi volt a gyermeke élete első farsangon?

2013. jan. 20. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is a kényelmes jelmezt javaslom 2 évesen.

Fiam focista volt, de harisnyát nem tudtam ráadni, úgyhogy a mezhez sima mackónacit kapott, meg egy focilabdát a hóna alá. :)

Amit egy kislányon láttam, és nagyon tetszett: cigánylány - virágkoszorű, hosszú, pörgős szoknya és felső. Nagyon csini volt!! De a katica, királylány is jó ötlet. Esetleg menyasszony: fehér ruci, kis fátyol. Vagy cica: ehhez csak farok és fülecske kell kb.

2013. jan. 21. 08:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az ötleteket. Már ennek alapján lehet tavasz tündér lesz. Kis szoknya kis korona és krepp papírból virágokkal fogom feldíszíteni.

Igazatok lehet, hogy a szőlő és társai majd csak nagyobb korában lesz használható, feltéve, ha akkor szeretne majd ebbe öltözni. :)

2013. jan. 21. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!