Kreatív anyukák! Hogyan öltözzön kisvakondnak lányom bölcsis farsangon?
Nem szeretnék jelmezért egy vagyont kifizetni, mert lehet fel sem venné, akkor meg kár érte.
Az addig oké, hogy fekete pulóver, kék kertésznaci, kisásó. És hogyan tovább? Nem találtam neten kisvakond álarcot.
Van valakinek esetleg valami ötlete, hogy mitől lenne "igazából" kisvakond?
Egy fekete fejre simulós sapkát adjál rá, vagy legyen fekete kapucnis pulcsija, meg fesd be az arcát feketére (akár szétmaszatolt szemfesték is megteszi), az orrát befesteni pirosra (rúzzsal, kontúrcerkával), fehér kört a szeme köré, kész, lehet menni.
(Könnyen vagyok, rengeteg ilyen cuccom van, minden farsangra egy marék ceruzával meg kenceficével megyek.)
A vakond álarchoz keress egy képet a neten, méretezd, aztán nyomtatod, kiszínezed, és felragasztjátok kartonpapírra, hogy tovább tartson. Gumival simán az arca elé lehet rögízteni. Ha kicsit ügyesebb vagy, egy ovális lapra szabadkézzel is felrajzolhatod, nem olyan bonyolult.
Gumicsizmája nincs is a kisvakondnak. Az arcfestékkel úgy vagyok, hogy nem akarom kifesteni feketére.
Az eurós boltban vakond álarcot láttál?
Így elmondva olyan egyszerűnek tűnik. Kezdő vagyok, első kislányom , első farsangja.
Nagyon aranyosak vagytok, köszi. Majd válogatok az ötletekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!