Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kell óvódás korú fiúknak...

Miért kell óvódás korú fiúknak fülbevalót adni?

Figyelt kérdés
Nem zavarja őket?
2013. jan. 18. 10:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Eléggé meglepett a kérdésed, és az is, hgoy mások is láttak már óvodás fiúgyereket fülbevalóval. Hol laktok ti? Ez valami „tájjellegű” szokás? :)
2013. jan. 18. 11:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Én budaörsi vagyok, és te?
2013. jan. 18. 13:03
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Röviden és tömören: mert nem normálisak a szülők!

Lehet, hogy én vagyok túl maradi, de egy kisfiú ne hordjon szoknyát, ne legyen rajta rózsaszín és ne viseljen fülbevalót.

Az én fiam hisztizhetne akárhogy, akkor sem lövetnék neki fülbevalót, .... stb.

2013. jan. 18. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Mikor kisfiam megszületett anyám meg volt veszedve,h fülbevalót vesz neki,majdnem össze kellett veszni vele,h nem és nem,majd ha ő akar akkor lövet magának.Azt azért mondtam neki,h erre emlékeztetni fogom mikor esetlegesen tele piercingezve megjelenik majd nála az unokája 20 év múlva ?)
2013. jan. 18. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
37%

Nekem tetszik, ha egy fiúnak fülbevaló van az EGYIK fülében. Persze nem lógós, meg ocsmány nagy. Én is megemlítettem a férjemnek, hogy milyen jól állna a fiunknak egy fülbevaló... elzavart a búsba. :)

Azért szoknyát, meg rózsaszín cuccot nem adnék rá, de a fülbevaló szerintem helyes.

2013. jan. 18. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is tetszik! A fiamnak mindkét fülében van fülbevaló, három évesen lövettük be neki.
2013. jan. 18. 16:25
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Soha semmilyen körülmények között nem tennék a 2,5 éves fiam fülébe fülbevalót. Ez nem a gyerek tényleges, megfontolt döntése, csak egy hóbort, ahogy egy játékért lelkesedik, ha másnál látja. A szülőnek kellene észnél lennie, végül is egy kisfiúról van szó, nem bazári majomról. Egyértelműen a szülők ostobaságának tartom ezt. Lehet lepontozni.
2013. jan. 18. 22:36
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

(11. vagyok)

Akkor nem lakunk messze, én bp-i vagyok, de eddig még nem láttam egy kisfiút sem fülbevalóval.

Azt hiszem, én vagyok az igazi „maradi” köztetek, mert még a kislányoknál is rájuk hagynám, hogy később, ha vágynak rá, csináltassunk/csináltassanak maguknak, nem lövetném ki a fülüket születésük után rögvest.

2013. jan. 19. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!