Az óvodában a fiúknak hogyan kell pisilniük? Állva?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 09:59
1/9 anonim válasza:
Nincs pisoar, ki hogy akar, lehet ülve, állva.
2/9 anonim válasza:
Azért ebbe már csak nem szól bele senki...
Feltételezem, hogy mindenki úgy pisil, ahogy akar.
3/9 anonim válasza:
nálunk is ki hogy akar az én fiam rá nem ülne a wcre pisilne Állva pisil mióta szoba tiszta..sose ment mellé,nagyon ügyes,szerintem nem szabad rájuk erőltetni az ülve pisilést!
4/9 anonim válasza:
egyébként tényleg vannak olyan ovik ahol nem engedik hogy állva pisiljenek :/
5/9 anonim válasza:
Ahogy akar.
Az én fiam itthon állva pisil, eleinte az oviban is állva akart, de az a wc kicsi neki és még nem tudta úgy megfogni a kukit, ahogy kell, így mindig tiszta pisi lett a ruhája. Így ott ülve pisil.
6/9 anonim válasza:
Nálunk fiúknak és lányoknak ülve kell pisilniük.
7/9 A kérdező kommentje:
Sok helyen azt olvastam, hogy ülve jobb nekik. Ez most igaz? A kisfiamat állva tanítottam meg.
2012. dec. 3. 10:16
8/9 anonim válasza:
Ha ülve pisilnek akkor nem marad pangó vizelet a húgyhólyagban, ami könnyen fertőződik..ezért célszerű fiúknak is ülve. (a kisfiam még csak 20 hónapos, ő még pelusos)
9/9 anonim válasza:
ülve pisilnek a fiúk, mint a lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!