Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a férjemmel?

Mit csináljak a férjemmel?

Figyelt kérdés
3 éves a fiunk,tiszta dackorszak és hiszti.Mindenre az az első reakció,hogy nem.Persze tud édes,aranyos is lenni.A legnagyobb gond az,hogy estére elfárad,mire hazaér az apja.Akkor teljesen bepörög,ugrál apán,visítozik,rohangál.Még jobban elfárad,ezután jön az üvöltés.A férjem pedig kijelentette,hogy csináljak vele valamit,neveljem meg,mert ezt ő nem bírja,amúgy is én vagyok egész nap vele,nem csak ülni kell mellette,hanem nevelni is.Mikor mondom neki,hogy neki is kellene nevelni,ezen teljesen felháborodik.Mert ő annak örülne,ha szépen eljátszana egymagában a kicsi.Egész nap.Ha itthon van nagy ritkán,akkor rászán egy fél órát a csemetére és kész.A fiam meg rohangál utána,hogy apához megyek,apa gyere játszani.Ő meg nem megy,inkább elmegy számítógépezni,alszik,tv-zik,vagy elmegy pecázni.És már marhára unom,hogy mindig mindent én csinálok szarul,hogy nem nevelem a gyereket.Közben mindenhol tud viselkedni,egyedül eszik,ügyesen segít.
2013. jan. 16. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj...én baromi nagy patáliát csapnék, vagy keresnék egy férfit, aki nem csak donorként funkcionál.
2013. jan. 16. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:

OFF

Jelen! ;)

ON

2013. jan. 16. 15:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Ó:-(

Hogy lehet lehülyézni egy kisgyereket?:-((

Ő a hülye.

2013. jan. 16. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát én baromira lecseszném a férjemet ha le merné hülyézni a gyereket és megtiltanám neki!

Ha még továbbra is lehülyézné akkor mosolyszünet a férjemmel amíg nem viselkedik normálisan!

2013. jan. 16. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!