Mit csináljak a férjemmel?
Figyelt kérdés
3 éves a fiunk,tiszta dackorszak és hiszti.Mindenre az az első reakció,hogy nem.Persze tud édes,aranyos is lenni.A legnagyobb gond az,hogy estére elfárad,mire hazaér az apja.Akkor teljesen bepörög,ugrál apán,visítozik,rohangál.Még jobban elfárad,ezután jön az üvöltés.A férjem pedig kijelentette,hogy csináljak vele valamit,neveljem meg,mert ezt ő nem bírja,amúgy is én vagyok egész nap vele,nem csak ülni kell mellette,hanem nevelni is.Mikor mondom neki,hogy neki is kellene nevelni,ezen teljesen felháborodik.Mert ő annak örülne,ha szépen eljátszana egymagában a kicsi.Egész nap.Ha itthon van nagy ritkán,akkor rászán egy fél órát a csemetére és kész.A fiam meg rohangál utána,hogy apához megyek,apa gyere játszani.Ő meg nem megy,inkább elmegy számítógépezni,alszik,tv-zik,vagy elmegy pecázni.És már marhára unom,hogy mindig mindent én csinálok szarul,hogy nem nevelem a gyereket.Közben mindenhol tud viselkedni,egyedül eszik,ügyesen segít.2013. jan. 16. 12:21
1/14 anonim válasza:
Ismerős helyzet....
Talán próbáld meg azt, hogy teljesen Egyedül hagyod Őket kettesben otthon hétvégén. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy egyszerűen csak sétálni egy jó nagyot.
2/14 anonim válasza:
Ahoy az előttem válAszoló írta!
Hagyd őket kettesben!
Küldd el a gyereket az apjával horgászni, vagy hagyd őket kettesben otthon, te meg menj el barátnőkhöz!
3/14 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. Amíg apa este 6-ra haza nem ér, minden oké, mind a két gyerekem elvan, szépen játszanak (33 hónapos és 20 hónapos). Amint apa hazaér, jön az őrület, úgy ahogy te is leírtad. Én is mondtam a páromnak, hogy ő is nevelje meg őket, legyen kicsit szigorúbb velük, mert amúgy mindent megenged nekik. De semmi változás.
4/14 A kérdező kommentje:
szombaton másfél órára hagytam őket magukra,mentem fodrászhoz.annyi kérésem volt,hogy reggelizzenek meg,öltöztesse fel a gyereket,meg ő is készüljön el.hazajöttem,felöltöztette ugyan,de semmi más nem történt.és annyit mondott,hogy hülye ez a gyerek,csak gyomorideget kapok tőle.és nem egyszer lehülyézi,meg legyengeelméjűzi a kicsit.
2013. jan. 16. 12:33
5/14 anonim válasza:
A férjed elég fura. Nálunk ugyanez van, a lányunk 3 éves, olyan hisztit csap néha, hogy csak pislogok. A férjem 18óra körül jön haza, fizikai munkát végez egész nap reggel 7től. Mégis türelmes és megértő a lányunkhoz, nem kiabál vele, hanem játszik és beszélget vele. Kb fél órát töltenek együtt miután hazajön a férjem, utána jön a vacsi, fürdés, fektetés. Nagyon kevés az a fél óra, de az legalább minőségi. A férjed lehetne megértőbb a gyerekkel is és veled is. Mi az hogy neveld meg? Egy az, hogy ez természetes egy 3 évesnél, hogy kinyilvánítja azakaratát. A másik dolog meg az, hogy ő az apja, nem a szomszéd, neki is ugyanúgy nevelni kellene mint neked. De éppen ő nem csinálja, csak nyűg neki az a gyerek? aKkor minek csinálta? Én kicsi fejmosást tartanék neki, hogy térjen már észhez, és ne beszéljen marhaságokat. Neki az az elvárása, hogy legyél jó feleség, jó nő és jó anya. Akkor ő se csak egy férj legyen, hanem legyen jó férj, jó férfi és jó apa. Azt kapsz amit adsz. Ennyi.
7/14 anonim válasza:
Hogy mondhat ilyet a saját gyerekére???
Hát ha nem segít a kettesben hagyás akkor sajnos nincs ötletem....
8/14 A kérdező kommentje:
ő csendet akar evésnél,reggel,délben,este.nem olvas neki mesét,nem fektette le még soha.most már nem is akarja a fiam,csak velem megy aludni.neki az az együtt töltött idő,hogy hagyja,hogy a fején ugráljon,szó szerint.csak hiába mondom neki,hogy nem kellene túlpörgetni a gyereket már este.múltkor megvallotta,hogy neki nincs türelme vele játszani,azt hitte,lesz,de nem.
2013. jan. 16. 12:45
9/14 anonim válasza:
Most őszintén. Az ilyen embernek minek kell gyerek?? Amikor ő is gyerek még??? Legalábbis egy normális felnőtt férfi nem így viselkedik az tuti.
10/14 anonim válasza:
Mond meg a párodnak, ha a gyerek megcsinálása tetszett, tessen a vele való foglalkozás is. Ha lehülyézi a saját gyerekét, gondoljon arra, hogy az ő vére is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!