Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kb mennyi idő innen míg...

Kb mennyi idő innen míg szobatiszta lesz?

Figyelt kérdés
Kislányom kb 2 hete szépen belepisil a bilibe minden alkalommal,mikor ráteszem,viszont magától nem szól,hogy kell neki.Ma levettem róla a pelust.Bs lesznek balesetek,a kakilástól tartok...Tudom,hogy minden gyerek más,de kiváncsi lennék a tapasztalatokra.
2013. jan. 16. 09:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen,nekünk is kint van szem előtt egész nap a bili.Én is mindig megdicsérem,és büszke is magára mindenkinek mondja,hogy ő a bilibe pisilt.Az a baj,hogy most annyira nem lehet csupaszkodni,mint nyáron.A nappalink egy része metlakis,meg a konyha is.Tegnap délelőtt 6 baleset volt,aztán vissza adtam rá a pelust.Délután kérdezgettem,hogy kell e pisilni,és pisilt a bilibe,de a pelusba is pisilt,este viszont szólt magától,hogy kell neki.Ma délelőtt pelus van rajta,de még egyszer sem pisilt bele,mindig szólt,de nagyon sűrűn pisil.A kakit a pelusba intézte.Ők amúgy ikrek.A másik kislányom csak néha ül rá a bilire,sokszor nagyon tiltakozik,hiába látja,hogy a tesó már a bilibe pisil.Rongyosra beszélem a számat,de eröltetni nem akarom,mert nem akarom,hogy megutálja a bilit.
2013. jan. 17. 11:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyébként rajtad múlik a szobatisztasàg!

Ha feladod, mert sokat kell mosni, takarítani, annál lassabban megy!

Ha kitartó vagy, cseréld a ruhát ha bepisil, Kár 20x egy nap, 2 hét alatt szobatiszta lesz, így hogy pelenkát van rajta, nem érzi hogy mi a következménye, pisis kellemetlen nedves ruha, addig nem

Kényszerűl arra , hogy bilibe pisiljen!

Neked kell most kitartónak lenni, nem feladni!

2013. jan. 17. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!